Klimarapport

Kommunikation

CONCITO får vigtig rolle i global FN-rapport om klima

Danmarks grønne tænketank, CONCITO, har indgået en samarbejdsaftale med FN’s Miljøprogram, UNEP. Aftalen er et konkret udtryk for tænketankens nye internationale engagement.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danske selskaber mangler korrekt klimarapportering

En ny analyse fra KPMG og FSR – danske revisorer viser, at kun få store danske virksomheder rapporterer om deres egen klimapåvirkning efter den internationalt anerkendte rapporteringsstandard, Greenhouse Gas Protocol. Det betyder, at virksomhedernes klimadata ikke giver pålidelige pejlemærker for investorer og forbrugere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimarapport får ministre og græsrødder til at rette fokus på verdenshavene

Havisen smelter, og havene opvarmes med større hast end tidligere antaget. Sådan lyder konklusionen i en ny rapport fra FN's Klimapanel, der får flere ministre til at kræve handling. Organisationer peger på, at verdenshavene ikke kun er problemet, men også er en del af løsningen.

Klima, miljø og energi

Minister om ny klima-rapport: Vi skal handle nu

Det er tid til at handle, hvis vi skal nå at rette op på klimaændringerne, før det bliver for dyrt. Sådan lyder det fra klimaministeren i kølvandet på FN’s klimapanel IPCCs rapport, der slår fast, at klimaforandringerne primært er menneskeskabte.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere