04.06.2021  |  Klima, miljø og energi

CEMAsys.com og klimakurser.dk etablerer strategisk samarbejde i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skal træne nøglemedarbejdere fra danske virksomheder i klimaregnskab og klimahandling i praksis

CEMAsys.com er en af Nordens førende udbydere af systemer til klimarapportering og ESG-rapportering, akkrediteret partner til CDP og specialist i rådgivning om bl.a. vidensbaserede klimamål. Klimakurser.dk er et nyt dansk initiativ, der via målrettede træningsprogrammer vil hjælpe virksomhedernes medarbejdere med at opbygge konkrete kompetencer inden for klimaområdet. 

Et nyt strategisk samarbejde mellem de to aktører betyder, at klimakurser.dk fremover vil træne nøglemedarbejdere fra de danske virksomheder, der anvender CEMAsys’ rapporteringssystemer, i klimaregnskab og klimahandling i praksis.

”Det er vores erfaring fra samarbejdet med danske virksomheder, at ambitionerne på klimaområdet er store, og at rigtig mange virksomheder arbejder både med rapporteringssiden og med klimahandlinger som et forretningsstrategisk indsatsområde. For at kunne hjælpe vores danske kunder endnu bedre i disse indsatser er det oplagt for os at tilbyde nøglemedarbejderne den kompetenceudvikling, som klimakurser.dk tilbyder.”, siger Edith Galster Pedersen, Consultant Climate Change & Sustainability i CEMAsys.com, og fortsætter:

”Når man vil rykke en virksomhed på klimaområdet, er det afgørende vigtigt, at de udførende medarbejdere er i stand til at forberede, målstyre og overskue både klimaindsats og klimarapportering, så klimahandlinger bliver til en konkurrencemæssig fordel frem for en administrativ byrde. Det kan vi selvfølgelig hjælpe med ved at yde konsulentbistand, men det er også væsentligt, at der opbygges kompetencer in-house til de løbende opgaver.”

Med træningsprogrammerne fra klimakurser.dk får deltagerne bl.a. detaljeret indsigt i Greenhouse Gas Procol, og hvordan denne standard kan bruges som afsæt for klimahandlinger. 

”Klimahandlinger og klimaregnskab er allerede et krav til de større virksomheder, og i de kommende år vil det blive en nødvendighed for mange flere. Dels i form af udvidede lovkrav, dels som krav fra kunder og samarbejdspartnere, der ønsker at nedbringe klimabelastninger i hele værdikæden. Derfor tror vi på, at vi med vores træningsprogrammer har et relevant tilbud til de virksomheder, som CEMAsys.com rådgiver og leverer rapporteringssystemer til”, siger Thue Birk Svenningsen, direktør i Klimakurser.dk.


For spørgsmål til indholdet af denne meddelelse og de to virksomheder i øvrigt, kontakt venligst:
CEMAsys.com: Edith Galster Pedersen, Consultant Climate Change & Sustainability, edith@cemasys.com, +45 22 48 03 37
Klimakurser.dk: Thue Birk Svenningsen, Direktør, +45 28 12 24 22

Mere fra Cemasys

Cemasys

www.cemasys.com

We are a specialized sustainability consultancy delivering solutions for the entire Environmental Social Governance (ESG) segment. By combining innovative system solutions and analytical expertise we provide our clients with methods to improve their sustainability strategy. We offer comprehensive services for every step of your company’s sustainability journey; data gathering and management,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere