ESG-arbejde

Samfund

Dagsværk, klima og oprindelige folk.

Den 2. november er det Dagsværkdag, og i år går projektet ud på at styrke oprindelige folks unge i f.eks. sikkerhed og dokumentation, når de kæmper for at bevare deres skov i Thailand og Malaysia.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Mode- og tekstilbranchen: Opprioriterer klimaindsats med nyt samarbejde

CEMAsys skal fremover hjælpe DM&T og dets medlemmer med at forbedre deres klimastrategier. De vil give branchen et kompetenceløft på klimaområdet i tråd med de danske myndigheders ambitiøse mål.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimarapport: Sampensions aktieinvesteringer i overensstemmelse med Paris-aftalen frem til 2032

Ny TCFD-rapport med fokus på klimarisici viser, at hele Sampension-fællesskabets aktieportefølje ligger inden for Paris-aftalens 2 graders klimascenarie frem til 2032. Morgendagens indsatser skal skubbe grænsen længere ud.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

ESG-nøgletal i PensionDanmarks årsregnskab

PensionDanmark har valgt at offentliggøre en ESG hoved- og nøgletalsoversigt (Environment, Social and Governance) efter den vejledning, som FSR – danske revisorer, Nasdaq og Finansforeningen lancerede i juni 2019. For at sikre en høj troværdighed omkring ESG-nøgletallene er disse tillige blevet omfattet af revisionspåtegningen, hvilket er nyt i dansk sammenhæng.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere