21.11.2018  |  Klima, miljø og energi

Designvirksomhed bag verdenskendt abe har store ambitioner på skovenes vegne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Designvirksomheden Rosendahl Design Group A/S er ikke bare FSC-certificeret men også medlem af FSC Danmark. Virksomheden ønsker gennem medlemskabet af FSC Danmark at få ny viden og bidrage med egen erfaring fra branchen.

Rosendahl Design Group, der står bag en lang række danske brands, er blevet FSC-certificeret og medlem af FSC Danmark. Designvirksomheden producerer og sælger blandt andet det kendte brand Kay Bojesen Denmark, der er kendt for deres ikoniske trædyr. Hos Rosendahl Design Group var behovet for sporbarhed afgørende for beslutningen om at blive FSC-certificeret: 

”Vi har taget et valg om at blive FSC-certificeret, fordi det er vigtigt for os, at vi kender til oprindelsen af det træ, vi bruger. Da vi sælger mange træprodukter, er det vigtigt, at vi er sikre på, at træet kommer fra bæredygtige skove”, fortæller Pia Halldorsson, CSR Manager hos Rosendahl Design Group.

Bæredygtigt skovbrug er en vigtig dagsorden.
Virksomheden blev tilbage i marts måned FSC-certificeret, og ifølge Pia Halldorsson kan Rosendahl Design Group, via medlemskabet af FSC Danmark, både lære nyt og selv bidrage med egen erfaring fra branchen og indgå i dialogen om brug af bæredygtigt træ i produktionen:

”Vi mener, at bæredygtigt skovbrug- og drift er en vigtig dagsorden, og vi vil derfor gerne være en del af dialogen om bæredygtigt træ. Igennem FSC Danmark kan vi også høre om andres erfaringer med certificering og samtidig bidrage med vores egen erfaring og viden”, siger hun og tilføjer, at det derfor foruden designvirksomhedens FSC-certificering er vigtigt at være medlem af FSC Danmark. 

Om virksomheden:
Designvirksomheden Rosendahl Design Group står bag en lang række kendte, danske brands. Her kan nævnes Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, GLOBAL knive, Arne Jacobsen Clocks, Bjørn Wiinblad Denmark, Juna, Lyngby Porcelæn og Kähler. 

Læs mere om Rosendahl Design Group her.

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere