19.04.2022  |  Klima, miljø og energi

Dharampal Satyapal Group udfører stort retrofit projekt med NOVENCO® ZerAx® fans

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det indiske konglomerat Dharampal Satyapal Group (DS Group), som består af en række førende virksomheder i Indien, har for nylig gennemført første fase af et stort retrofit projekt af klimacentralerne i deres hovedkvarter i Noida.

Denne indledende fase omfattede udskiftning af 40 udtjente centrifugalventilatorer til højeffektive NOVENCO® ZerAx® ventilatorer. Projektet er en del af virksomhedens rejse mod bæredygtig udvikling, hvor målsætningen er at opnå en platin-certificering af dets bæredygtige bygninger.

"Vi gennemførte pilotprojektet i vores hovedkvarter for at forstå de forventede energibesparelser, og resultatet var opmuntrende. Følgelig omfattede den første fase af implementeringen 40 AHU'er. Vi er særdeles glade for at kunne fortælle, at vi opnåede en væsentlig reduktion i energiforbruget, dvs. over 55% på baggrund af denne ændring sammenholdt med tidligere monterede ventilatorer. Anden fase og dermed opgraderingen af de resterende AHU'er er i gang." siger hr. Ramesh Kumar, Senior General Manager, chef for administration og faciliteter, DS Group.

Læs den fulde case artikel om dette store retrofit projekt her The Dharampal Satyapal Group performs large retrofit project with NOVENCO® ZerAx® fans (novenco-building.com)

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO® Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag verdensførende indenfor design, udvikling og fremstilling af ventilationsprodukter og -systemer der sætter nye standarder for ydeevne og holdbarhed. Med vores produkter opnåes de største energibesparelser og løsninger med de højeste virkningsgrader der samtidig beskytter liv og værdier over hele verden.Kernen i vores forretni…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere