Bæredygtig investering

Klima, miljø og energi

Kun det bedste er godt nok, hvis du vil fremme bæredygtighed med dine investeringer

I disse år er der stort fokus på bæredygtighed i investeringer. EU har bl.a. vedtaget love, som skal give incitament til, at flere penge kanaliseres i retning af den grønne omstilling. Men flere investeringsforeninger vælger mellemvejen – lidt af det gamle og lidt af det nye. I Merkur og hos vores samarbejdspartner Triodos Investment Management mener vi dog, at kun det bedste godt nok.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Har læder en fremtid hos BESTSELLER?

Med en ny investering og flere igangværende samarbejder udforsker BESTSELLER markedet for alternativer til læder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

IFU’s anden investering i solenergi i Malawi

Malawi er et af verdens fattigste lande. Da kun ti procent af befolkningen har adgang til elektricitet, er der et stort behov for at øge energiforsyningen. Med solpark nummer to under opførelse i Malawi giver IFU et vigtigt bidrag til at støtte den grønne omstilling og forbedre levevilkårene i landet. Finansieringen foregår gennem Danmarks Grønne Fremtidsfond.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

IFU investerer i bæredygtige og billige studieboliger i sydafrika

I Sydafrika har 90 % af de studerende på universiteter og erhvervsuddannelser brug for indkvartering for at få adgang til og fuldføre deres uddannelse. Det stigende antal studerende har ført til et underskud på 500.000 sengepladser, hvilket især begrænser adgangen for studerende fra lavindkomstfamilier. IFU har på vegne af Danish SDG Investment Fund investeret EUR 13 mio. i SASAII, som skal udvikle og drive billige studieboliger for op til 15.000 studerende.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Podcast går i luften i nyt grønt format

Danske Bank har netop relanceret sin investeringspodcast ’Pengetanker’. "Vores kunder efterspørger mere information om bæredygtige investeringer, og vi vil gerne gøre vores viden tilgængelig for kunderne”, siger de to værter.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny cementinvestering i Ghana reducerer CO2-udledning med op til 20 procent

IFU og Norfund har investeret USD 27.9m i Continental Blue Investments Ghana Limited (CBI). Investeringen skal øge den lokale produktion af cement i Ghana og finansiere verdens hidtil største anlæg til kalcineret ler, hvilket vil reducere CO2-udledningen med op til 20 procent per ton cement produceret.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dharampal Satyapal Group udfører stort retrofit projekt med NOVENCO® ZerAx® fans

Det indiske konglomerat Dharampal Satyapal Group (DS Group), som består af en række førende virksomheder i Indien, har for nylig gennemført første fase af et stort retrofit projekt af klimacentralerne i deres hovedkvarter i Noida.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

IMF: Langt flere bæredygtige investeringer er altafgørende

En ny rapport fra Den Internationale Valutafond (IMF) konkluderer at de grønne investeringer bør mangedobles over de næste to årtier.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere