Bæredygtig investering

Strategi & ledelse

Podcast går i luften i nyt grønt format

Danske Bank har netop relanceret sin investeringspodcast ’Pengetanker’. "Vores kunder efterspørger mere information om bæredygtige investeringer, og vi vil gerne gøre vores viden tilgængelig for kunderne”, siger de to værter.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny cementinvestering i Ghana reducerer CO2-udledning med op til 20 procent

IFU og Norfund har investeret USD 27.9m i Continental Blue Investments Ghana Limited (CBI). Investeringen skal øge den lokale produktion af cement i Ghana og finansiere verdens hidtil største anlæg til kalcineret ler, hvilket vil reducere CO2-udledningen med op til 20 procent per ton cement produceret.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dharampal Satyapal Group udfører stort retrofit projekt med NOVENCO® ZerAx® fans

Det indiske konglomerat Dharampal Satyapal Group (DS Group), som består af en række førende virksomheder i Indien, har for nylig gennemført første fase af et stort retrofit projekt af klimacentralerne i deres hovedkvarter i Noida.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

IFU investerer i bæredygtige og billige studieboliger i sydafrika

I Sydafrika har 90 % af de studerende på universiteter og erhvervsuddannelser brug for indkvartering for at få adgang til og fuldføre deres uddannelse. Det stigende antal studerende har ført til et underskud på 500.000 sengepladser, hvilket især begrænser adgangen for studerende fra lavindkomstfamilier. IFU har på vegne af Danish SDG Investment Fund investeret EUR 13 mio. i SASAII, som skal udvikle og drive billige studieboliger for op til 15.000 studerende.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere