Bæredygtig investering

Samfund

Bæredygtige fonde kan stadig indeholde investeringer, der langt fra vil kunne klassificeres som grønne

Der findes i dag ikke en standard-metode til at definere hvordan en fond er bæredygtig, hvilket kan være forvirrende for forbrugeren, som ønsker at investere bæredygtigt. EU er på vej med nye standarder.

Klima, miljø og energi

Det virker lovende at placere sine pensionsopsparing bæredygtigt

En undersøgelse viser at de grønne investeringer giver bedre afkast end de traditionelle investeringer.

Klima, miljø og energi

Africa Greenco skal øge private investeringer i vedvarende energi i Afrika

Høj finansiel risiko er en af de største hindringer for at øge private investeringer i vedvarende energi i Afrika syd for Sahara. Africa GreenCo er en ny innovativ forretningsmodel, som skal bidrage til at minimere risiciene ved at fungere som en betalingsdygtig aftager for private energiproducenter. IFU har givet et tilsagn på 6 millioner kroner, der skal finansiere en del af Africa GreenCos udviklingsomkostninger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny investering skal bidrage til 800 megawatt grøn energi

IFU har via Danish SDG Investment Fund investeret 170 millioner kr. i JCM Power, der er et canadisk selskab, som udvikler og drifter vedvarende energianlæg i udviklingslande i Afrika, Asien og Latinamerika. Målsætningen er at bidrage til installeringen af 800 megawatt sol- og vindenergi.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere