01.11.2017  |  Kommunikation

DI lancerer ny informationsside om cirkulær økonomi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny informationsside samler viden, holdninger og cases om cirkulær økonomi for alle interesserede. Informationssiden gør det nemt at orientere sig i den højaktuelle omstilling, og er netop nu tilgængelig gennem DI’s hjemmeside.

Flere danske virksomheder er med i front, når det gælder implementering af nye cirkulære forretningsmodeller. Sidst på året forventes regeringen at følge op på anbefalingerne fra Advisory Board for cirkulær økonomi med en ny strategi og i EU arbejdes der på højtryk med den omfattende ’CØ-pakke’. Kort sagt: den cirkulære omstilling er allerede i gang.

Men hvad dækker cirkulær økonomi helt præcis over? Og hvor langt er vi i omstillingen? Det er spørgsmål, som den nye informationsside fra DI miljø skal hjælpe med at svare på.

Aktuel information, cases og nyttige links
Informationssiden gør det lettere for DI’s medlemmer og andre interesserede at danne sig et bredt overblik over den cirkulære omstilling i både Danmark og EU, og over DI’s holdninger og arbejde med den cirkulære dagsorden.

Du kan blandt andet læse om EU’s rammebetingelser for den cirkulære omstilling, om WEEE og producentansvar, om Eco-design og affaldsdirektiver og om nationale strategier for affaldshåndtering og forebyggelse. 

For yderligere information vil der være direkte adgang til relevante positionspapirer (herunder DI’s Miljø og Ressourcestrategi), DI’s cirkulære økonomi netværk og henvisninger til gældende direktiver og paragraffer i både dansk og europæisk lovgivning.

Informationssiden indeholder også en casebank, der løbende vil blive opdateret med konkrete eksempler på danske virksomheder, der allerede arbejder med cirkulære forretningsmodeller.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere