Diversitet

Strategi & ledelse

19 topchefer underskriver diversitetsløfte

Nordiske topfolk fra virksomheder som Mærsk, Coloplast, Vestas, Microsoft og KPMG har skrevet under på et CEO-løfte, der skal løfte niveauet for ligestilling, diversitet og inklusion i dansk erhvervsliv. ”Det er need to have nu”, lyder det fra kvinden bag, Tine Willumsen fra The Diversity Council.

Medarbejder

Der er plads til mange flere kvinder i KMD

Hver tredje medarbejder i KMD er en kvinde, men både medarbejdere og ledelse ser meget gerne flere kvinder i virksomheden. En række initiativer skal øge den samlede mangfoldighed, fordi det bl.a. giver bedre it-løsninger og et bedre arbejdsmiljø.

Indhold fra partner

Supply chain

HERproject Announces Five-Year Strategic Partnership with BESTSELLER

The aim of the partnership is to accelerate BESTSELLER’s 2025 Fashion FWD goal of supporting 100,000 women in garment factories to achieve workplace empowerment, improve life skills and enable HERproject’s goal to support 1.6 million women workers by 2022

Indhold fra partner

Medarbejder

Diversitet for en bedre forretning

Forestil dig denne situation: To teams skal løse en opgave. I det ene team har alle samme køn, stort set samme alder, samme baggrund og samme uddannelse. I det andet team er der en god balance mellem kønnene, aldersudsving og forskellige baggrunde.

Indhold fra partner

Samfund

Fonde og rådgivere imponerede af Unleash

Aktører som Hempel Fonden, Rambøll og Deloitte i Danmark deltog i Unleash 2019 for at støtte op om de mange idéer. Engagement omkring verdensmålene og eventens enorme potentiale bliver fremhævet, og alle regner med at vende tilbage i år.

Samfund

Byggeriets grønne omstilling kræver større kønsmæssig diversitet

Det er et problem, at kun en ud af ti ansatte i byggeriet er kvinder, for mangfoldige arbejdspladser er mere innovative. Hvis byggeriet skal gå ind i klimakampen, kræver det derfor større diversitet i branchen, skriver Vibeke Lydolph og Palle Adamsen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: TagTomater på Smukfest og Danmarks Smukkeste Kaffefarm

Grønt fællesskab, bæredygtighed og kaffefarm på Smukfest. TagTomat udvikler festivalområde med plads til diversitet, fællesskab og upcycling af ressourcer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

41 % af Berendsens ledere er kvinder – og diversiteten styrker trivslen

Berendsen lykkes i høj grad med at få både kompetente kvinder og mænd ind på lederposterne. Opskriften på succes er ikke at sætte specifikke måltal for kønsfordelingen – de har derimod skabt en organisation, med fokus på trivsel og sammenhold.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere