28.05.2018  |  Samfund

DSB og UNICEF indgår stærkt partnerskab for verdens børn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sammen med UNICEF vil DSB tage et lokalt og globalt medansvar for at nå FN’s verdensmål og bidrage til at skabe en mere retfærdig og bæredygtig fremtid ved at investere i børn.

Sammen med UNICEF vil DSB tage et lokalt og globalt medansvar for at nå FN’s verdensmål og bidrage til at skabe en mere retfærdig og bæredygtig fremtid ved at investere i børn.

Millioner af udsatte børn verden over lever i ekstrem fattigdom uden adgang til skolegang, lægehjælp, rent vand eller beskyttelse mod sygdomme og overgreb. Børnene har brug for hjælp, så de kan få banet vejen til en bedre fremtid. Til gavn for det enkelte barn, lokalsamfundet og verdenssamfundet.

Det ønsker DSB at medvirke til, og derfor har DSB indgået et tre-årigt partnerskab med UNICEF. Samarbejdet betyder blandt andet, at DSB vil bistå og facilitere indsamlinger for UNICEF. DSB har dagligt kontakt med en stor del af den danske befolkning, og det giver en rigtig god platform for kunne hjælpe med at samle penge ind til UNICEFs arbejde for verdens mest udsatte børn. Henover de tre år vil der løbende blive iværksat konkrete indsamlinger og andre tiltag, hvor UNICEF og DSB i fællesskab engagerer danskerne i at hjælpe verdens mest udsatte børn - og ikke mindst bidrage til at nå FN’s verdensmål.

DSB vil engagere kunder og medarbejdere

”Jeg er glad for og stolt over, at vi i dag kan fortælle om vores samarbejde med UNICEF. Vi vil gerne hjælpe UNICEF med at gøre det nemt for DSB’s medarbejdere og kunder at engagere sig i at hjælpe verdens mest udsatte børn til et bedre liv,” siger Flemming Jensen, adm. direktør i DSB og fortsætter:

”Jeg håber, at kunder og medarbejderne vil tage depechen og give en hånd med i dette vigtige arbejde, så vi sammen med UNICEF kan hjælpe verdens mest udsatte børn til en bedre fremtid”.

UNICEF er meget begejstret over det nye samarbejde, som giver helt nye og spændende muligheder for at engagere danskerne i arbejdet for verdens børn:

”Jeg er utrolig glad for, at DSB har valgt at indgå samarbejde med UNICEF. DSB er en af Danmarks største virksomheder, og det betyder virkelig noget, når en virksomhed som DSB går forrest. Sammen vil vi kunne udrette meget og skabe en konkret positiv indvirkning på børnenes hverdag og liv,” siger Steen M. Andersen, generalsekretær i UNICEF Danmark.

Det første helt konkrete skridt i samarbejdet mellem DSB og UNICEF bliver den 1. juni, hvor UNICEFs kampagne ’Giv dit fredagsslik’ løber af stablen i hele landet. Her lægger DSB faciliteter til, når indsamlerne svinger raslebøssen på Københavns Hovedbanegård og Aarhus Banegård.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere