29.04.2016  |  Klima, miljø og energi

egetæpper og KidsAid inviterer 200 syge børn til storslået koncert

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torsdag d. 28. april donererede egetæpper en koncert til fordel for syge børn og deres familier med idolerne Citybois og Cisilia. Donationen foregik gennem organisationen KidsAid, der har til formål at støtte syge børn og unge.

egetæppers atelier i Herning var fuld af sprudlende børn, der var helt tryllebundet af deres idoler. Der var liv og glade dage, og koncerten gav familierne lov til at få et afbræk fra en sygdomsfuld hverdag og nyde en positiv dag i familiens tegn.

Om koncerten udtaler egetæpper:

egetæpper har gennem en årrække støttet KidsAid Fonden, hvor midlerne bla. er blevet anvendt til udsmykning af børneafdelingen på Herning Sygehus, til De Danske Hospitalsklovne samt til Julemærkehjemmet i Hobro og Åbenrå. De uddelte midler er indsamlet gennem motionskampagner for egetæppers medarbejdere, der ved cykling, løb/gang og golf har bidraget med 1 kr. for hver gennemførte kilometer. egetæpper har nu besluttet, at dette års bidrag til KidsAid Fonden skal ske ved et sponsorat for en KidsAid koncert til gavn for syge børn og unge, der også har et stort behov for gode oplevelser.”

KidsAid er dybt taknemmelige for den fornemme donation, der var et positivt og glædesfyldt arrangement for børnene og deres familier.

”Det er helt fantastisk, at egetæpper har givet os muligheden for at tilbyde sådan en unik oplevelse til syge børn og unge og deres familier. Når man har et sygt barn, bliver hverdagen hurtigt meget kompliceret, og en oplevelse for hele familien kan være det, der holder humøret oppe i en svær tid.”, fortæller Søren Bach, bestyrelsesformand og grundlægger af KidsAid.

Under koncerten blev der blive serveret pølser og brød til de mange sultne deltagere. Dette er blevet sponsoreret af Gøl, Schulstad Bakery Solutions og Bähncke, og fra KidsAid lyder et stort tak til koncertens sponsorer for disse flotte donationer.

Om KidsAid

KidsAid gør en forskel for alle syge børn og unge i Denmark. Hvert år indlægges over 60.000 syge børn og unge på danske hospitaler, og det forløb er livsændrende for dem. For langt de fleste børn og unge er en længerevarende hospitalsoplevelse skræmmende og traumatiserende. 

KidsAids primære formål er at skabe trivsel, håb og glæde. Vi tror på og ved, at glæde og smil hos børn og unge har en stor betydning for deres sygdomsforløb. Tre ud af fem ting, som syge børn og unge peger på hjalp dem i forbindelse med deres sygdom, handler om at kunne holde fri fra deres sygdom og lave ting som andre børn og unge.

Læs mere om KidsAid på www.kidsaid.dk

Mere fra Ege Carpets A/S

Ege Carpets A/S

www.egecarpets.dk

  • ege@ege.dk
  • 97 11 88 11
  • Industrivej Nord 25, 7400 Herning

Verdens første tæppeproducent med CSR certificering Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med CSR i højsædet.   Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i t…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere