14.06.2016  |  Samfund

Er du også interesseret i fremtidens virksomhed?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad er virksomhedernes rolle i demokratiet? Hvordan ser formålsdrevne forretningsmodeller ud? Og hvordan måler vi succes i fremtiden? Alt det og meget mere kan du være med til at diskutere på fredag på Folkemødet på Bornholm. Vi ses på Demokrati Scenen.

Demokrati Scenen midt i Allinge danner i løbet af fredag den 17. juni ramme for en række arrangementer om fremtidens virksomhed, som FSR - danske revisorer står bag sammen med organisationer som B Lab Danmark, Call me, Den Sociale Kapitalfond, Djøf, Fonden for Entreprenørskab, Kooperationen, Spark og Thought Leadership Services.

Dagen er spækket med gode debatter, som vi glæder os til at engagere jer i. Her et udpluk fra dagens program, der foregår på Demokrati Scenen, Arena, Brogade 1 i Allinge. Vel mødt!

____

Virksomheder i demokratiet
9:15 - 09:45

Hvad driver virksomheders samfundsmæssige formål og ansvar? Vi udforsker fire centrale bevægelser: FNs verdensmål, B Corp, kooperationens ikoniske principper og den jyske Code of Care, som drivere for forretningsmodeller, der forener profit og samfundsansvar, og vi stiller skarpt på stopklodserne.

____

Formålsdrevne forretningsmodeller
09:45 ­- 10:15

Vi ser på forretningspotentialet i samfundsansvar med eksempler fra Novo Nordisk, Call me og Bornholms Mosteri. Tre virksomheder, der skaber god forretning og bæredygtig impact med formålsdrevne forretningsmodeller. Kom og lad dig inspirere og hjælp os med at identificere drivers for samfundsansvar.

____

Profit og samfundsmæssige hensyn - hvordan knækker vi koden?
10.15 - 11.00

Vi udvikler sammen med bl.a. Novo Nordisk, Goodwings, Call me og Send Flere Krydderier konkrete løsninger på centrale udfordringer, så den private sektor bliver en endnu tydeligere bidragsyder i forhold til at løfte globale, nationale og lokale samfundsudfordringer. Anbefalingerne afleveres til Regeringens Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst og Beskæftigelsesministerens VFSA.

______

Measure what matters - hvad måles fremtidens virksomheder på?
12:00 - 13:00

Når profit ikke er det primære kriterie, hvad skal så sætte retning for virksomheders succes? Bliv klogere på udfordringer forbundet med at vise samfundsmæssig værdiskabelse. Vi vurderer forskellige bud på måleværktøjer, bl.a. SROI, og bud fra 3 til 12 bundlinjer og taler om den rolle, som tillid og transparens spiller for virksomheder.

______

Vinderen er: Det gode selskab! ­- men hvad er kriterierne?
13:00 ­- 14:00

Hvem definerer fremtidens succesparametre for virksomheder? Vi går i værkstedet og udarbejder prototyper på succeskriterier og afkastformer for virksomheder set fra forskellige perspektiver; kapitalens, medarbejdernes, mediernes, politikernes, myndighedernes og forbrugernes.

______

SPARK er initiativtager til Demokrati Scenen, der er udviklet i samarbejde med fire strategiske partnere: CPH:DOX, DAGBLADET Information, Roskilde Universitet og TwentyThree.

Få en samlet oversigt over de arrangementer FSR - danske revisorer er med i her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere