23.08.2018  |  Kommunikation

ESG-rapportering har lav pålidelighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rapportering om ESG bliver mere udbredt og efterspurgt. Til trods herfor er der udfordringer med pålideligheden og sammenligneligheden. Dermed har rapporteringen mindre værdi for investorer og for virksomhederne selv. Er tiden inde til regulering?

Der er fokus på ESG-rapportering i FSR – danske revisorers magasin Signatur No 2, hvor pålideligheden og sammenligneligheden af ESG informationerne drøftes.

Vi har inviteret Niels Granholm Leth, Co-Head of Research hos Carnegie Investment Bank og formand for Finansforeningens Regnskabsudvalg, Thomas H. Kjærgaard, Head of Investment Governance & Affairs i Nordea Liv & Pension, samt Carsten Borring, Head of Listings & Capital Markets hos NASDAQ Copenhagen til at kommentere på udviklingen.

Læs hele artiklen her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere