25.10.2020  |  Kommunikation

Følg med når vi livestreamer fra Børsen: #CSRdag 2020 og CSR Prisen 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi livestreamer CSR Konferencen og uddelingen af CSR Prisen fra Børssalen, så alle interesserede kan være med mandag den 26. oktober. Vi starter kl. 12.30 og runder konferencen af kl. 16.40. Vi ser frem byde dig velkommen online til #CSRdag 2020.

I betragtning af de seneste dages udvikling i smittetal og statsministeriets pressemøde i fredags om skærpede COVID-19 restriktioner, har de tre arrangører Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer besluttet, at ændre arrangementet fra en hybrid-konference med deltagere til stede i salen og online til en ren online konferencen, hvor vi debatterer ’best-in-class’, og hvad der er den bedste opskrift på bæredygtighed og ansvarlighed i en ekstraordinær tid.  

Beslutning er truffet ud fra et forsigtighedsprincip og for, at alle oplægsholdere skal kunne deltage på tryg og ansvarlig vis. Vi har opdateret programmet, som starter som planlagt 12.30 og konferencen afrundes kl. 16.40 efter uddelingen af CSR Prisen 2020. Prisuddelingen starter kl. 15.45. Find det opdaterede program her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen – følg konferencen på: https://stream.dvc.dk/csrdag2020/

Vi anbefaler at du sikrer dig, at alle andre browsere er lukket ned, herunder mails og andre digitale mødeplatforme. Det er en fordel at kable sin forbindelse, hvis muligt. Det vil give en langt hurtigere og mere stabil netforbindelse.

 God fornøjelse!

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere