04.04.2017  |  Klima, miljø og energi

Først i Danmark og Norden med svanemærket vinduespolering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ud over at være landets største leverandør af vinduespolering er Anders Andersens Rengøring nu også først i både Danmark og Norden til at levere svanemærket vinduespolering.

Den nyerhvervede Svanemærkelicens er tildelt efter, at virksomheden har dokumenteret, at den overholder Nordisk Miljømærknings helt nye kriterier for svanemærket vinduespolering.

Det er nemlig først her i 2017 blevet muligt at få vinduespolering svanemærket som en selvstændig serviceydelse. Miljømærkning Danmark har ansvaret for Svanemærket i Danmark. Det betyder bl.a., at de sikrer, at en ansøger lever op til de krav, der skal opfyldes for at blive svanemærket.

”Det er glædeligt, at Anders Andersens Rengøring allerede nu gør det muligt at vælge svanemærket vinduespolering. For det er kun få måneder siden, at det med de nye kriterier for svanemærket rengøringsservice også blev muligt at svanemærke vinduespolering. Det tyder på, at efterspørgslen er der. Men det tyder også på, at Anders Andersens Rengøring oplever stor værdi ved at bruge Svanemærket som en guide til at arbejde med miljøforbedringer og arbejdsmiljø,” siger Jeppe Frydendal, der er licenseringschef i Miljømærkning Danmark.

De nye kriterier for vinduespolering, som Anders Andersens Rengøring nu har dokumenteret, at de lever op til, omfatter bl.a. krav til kvalitetssikring, brændstofforbrug, kemiindhold og arbejdsmiljø.

”Jeg er virkelig glad og stolt over vores nye Svanemærke, fordi det er en blåstempling af, at vi er en ansvarlig og kvalitetsfokuseret leverandør af vinduespolering.  Vi har altid haft fokus på, at kunderne skal være tilfredse og vinduespudserne glade og trygge i deres arbejde, og her spiller miljø og arbejdsmiljø en stadig vigtigere rolle,” siger Knud Andersen, driftschef for vinduespolering i Anders Andersens Rengøring, og fortsætter:

”Vi ser frem til at levere svanemærket vinduespolering til virksomheder, institutioner og myndigheder i hele landet.”

SVANEMÆRKET
Svanemærket er Nordens officielle miljømærke, som gør det enkelt for forbrugere, virksomheder og myndigheder at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Målet med Svanen er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Derfor ser Svanemærket på hele produktets rejse og de miljøproblemer der opstår undervejs -  til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer. Svanemærket findes på mere end 11.000 produkter og serviceydelser i Danmark. Læs mere på www.ecolabel.dk.

KONTAKT
Jeppe Frydendal, licenseringschef i Miljømærkning Danmark, tlf.: 72 41 48 15.
Knud Andersen, Anders Andersens Rengøring, tlf.: 40 50 90 24

Mere fra Miljømærkning Danmark

Miljømærkning Danmark

www.ecolabel.dk

• Licens til EU Blomsten eller Svane- mærket• Rådgivning hos nogle af Danmarks dygtigste miljøeksperter• EU Blomsten og Svanemærket som del af din CSR politik. 

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere