Bæredygtige produkter

Klima, miljø og energi

3 gode grunde til at du skal vælge sikkerhedssko fra EMMA Safety Footwear!

Alle materialer er udvalgt efter kriterier for sikkerhed, miljø, mennesker og bæredygtighed. Alle materialer kan genanvendes i ny produktion. Skoene er produceret på fabrik, der drives af solpaneler.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Elis lancerer 100 % genanvendte snakes til opsugning af oliespild

Elis’ nye snakes er fremstillet af kasserede tekstiler, som bliver omsyet af mennesker med særlige hensyn. De er et 100 % genanvendt og mere effektivt alternativ til de nyproducerede snakes, virksomheder normalt bruger til at opsuge oliespild.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

REMA 1000 introducerer emballagens svar på den grimme ælling

Når danskerne skal have renset opvaskemaskinen, kan de nu se efter en helt ny type flaske på hylderne hos REMA 1000. Nemlig en emballage, der er lavet af genanvendte fiskenet. På trods af et lidt uskønt udseende, kan flasken meget vel være svaret på fremtidens emballering.

Supply chain

Bureau Veritas gæster podcasten "Wear your values."

I dag gæster Dr. Heiko Hinrichs fra Bureau Veritas som ekspert i en episode af podcasten: ”Wear your values” af ECHTE, da én af Bureau Veritas' forretningsområder er rådgivning om kemikalier i tøj og andre forbrugerprodukter.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere