02.05.2022  |  Samfund

Skal grøn omstilling give mening eller skal vi passe ind i en kasse?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når man brænder for den gode sag og arbejder ud fra det der giver fornuft, kan man en gang imellem få lyst til at ryste på hovedet af kasser, skemaer osv.

Jeg tror, vi som samfund kunne komme meget længere, hvis grøn omstilling ville bygge på, at lære os mennesker, hvad der giver mening for vores miljø og hvad der er fornuft.

Lad os motivere til at tage ansvar, til at motivere og handle isf. altid at proppe i kasser og systemer. Et shout out for den sunde bæredygtige fornuft - og hvis der er nogen der har svært ved at finde den, så ring gerne for den ligger så dybt i mig og vores virksomhed.

www.lubechliving.dk

Mere fra Lübech Living ApS

Lübech Living ApS

https://lubechliving.dk/

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi. L…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere