20.02.2019  |  Supply chain

Bureau Veritas gæster podcasten "Wear your values."

Indhold fra partner Hvad er dette?

I dag gæster Dr. Heiko Hinrichs fra Bureau Veritas som ekspert i en episode af podcasten: ”Wear your values” af ECHTE, da én af Bureau Veritas' forretningsområder er rådgivning om kemikalier i tøj og andre forbrugerprodukter.

Lyt til podcasten og bliv klogere på, hvorfor du finder kemikalier i dit tøj, hvilken betydning det har for dit helbred, og hvad seneste nyt er inden for emnet.

Lyt til podcasten.

Vil du løbende opdateres med nyheder inden for produktsikkerhed og REACH? Så glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere