25.11.2020  |  Klima, miljø og energi

Fair Festival – Sætter bæredygtighed på dagsordenen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fair Festival afholdes i Aarhus over tre forrygende og oplysende dage, fra d.19. -21. marts 2021.

Fair Festival er til alle dem, der gerne vil tage mere bæredygtige valg når de handler. Alle dem der er nysgerrige eller synes det er svært at finde hoved og hale i, hvad der er grønt og hvad der er helt sort. Vi sætter bæredygtighed på dagsordenen, til gavn for forbrugeren.  

Under festivalen kan du overvære en række spændende foredrag og debatter om tidens mest aktuelle emner. Du kan bl.a. møde Christine Feldthaus, Jesper Theilgaard og Steen Hildebrandt. I messehallerne kan du møde virksomheder der arbejder aktivt med bæredygtighed og FN’s verdensmål i deres produkter. Som forbruger får du muligheden for at møde virksomhederne bag og stille dem alverdens spørgsmål.  

Som virksomhed kan I fremvise jeres innovative idéer og nå ud til de forbrugere der efterspørger bæredygtighed når de handler. Fair festival giver jer mulighed for at møde de kritiske og de nysgerrige kunder og komme i dialog med dem. I mødet med både kunderne og de andre virksomheder kan I få efterprøvet jeres idé og få ny inspiration.

Fair festival er samtidig et vidensrum for virksomheder i alle størrelser. Hér kan de mødes og sparre med hinanden. De små agile start-ups står på messen blandt de store etablerede spillere på markedet.  

Fair Festival bliver et festligt mix af oplysning, debat og messe, med bæredygtighed øverst på dagsordenen, for både forbrugere og virksomheder! 

Du kan læse mere om Fair Festival og se programmet på: https://globegogreen.com/home/fair-festival/ 

Mere fra Globe Go Green

Globe Go Green

http://globegogreen.com/home/fair-festival/

GlobeGoGreen A/S er en nystartet virksomhed, vores ambition er at blive det største forum for bæredygtighed i Danmark. Vi vil gøre det nemmere for forbrugerne at træffe grønne valg.  Vores filosofi er, at ingen kan ændre alt over night, men vi kan alle tage skridt i den rigtige retning, og dermed være med til at gøre en forskel for d…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere