02.09.2020  |  Klima, miljø og energi

Fair Festival vil sætte gang i de bæredygtige tanker og handlinger – skal du med?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtighed… Alle ved det. Alle taler om det. Og du GØR det! Gør du ikke? Deltag i Fair Festival og sæt bæredygtighed på dagsordenen.

Globe Go Green har kreeret Fair Festival for at sætte bæredygtighed på dagsordenen fra producent til forbruger. Vi kæmper for, at vi alle bliver mere bevidste og ansvarlige forbrugere, både nationalt og internationalt. Vi faciliterer en platform, som forbinder B2B- og B2C-relationer på tværs af 3 oplevelsesrige dage med workshops, messer og debatter. Du skal blot forholde dig til at deltage i et festligt mix af forbrugsmesse, underholdning og uddannelse - og forhåbentlig blive en smule klogere på bæredygtighedsbegrebet.

Til festivalen kan du møde og tale med virksomheder samt NGO’er, som brænder for bæredygtighed og grøn omstilling.

Målet for festivalen er generere vidensdeling og fremvise muligheder for et bæredygtigt forbrug, så du som forbruger kan træffe kvalificerede valg.

Festivalen løber af stablen d. 19.-21. marts 2021 på 3 helt centrale lokationer i Aarhus: Ridehuset, Aarhus Congress Center og Godsbanen.

Mere fra Globe Go Green

Globe Go Green

http://globegogreen.com/home/fair-festival/

GlobeGoGreen A/S er en nystartet virksomhed, vores ambition er at blive det største forum for bæredygtighed i Danmark. Vi vil gøre det nemmere for forbrugerne at træffe grønne valg.  Vores filosofi er, at ingen kan ændre alt over night, men vi kan alle tage skridt i den rigtige retning, og dermed være med til at gøre en forskel for d…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere