24.05.2018  |  Samfund

Flere års arbejde med bæredygtighed har sikret AKKC en nominering til dette års DEMA

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aalborg Kongres & Kultur Center er nomineret til DEMA 2018 (Danish Events & Meetings Award) - Danmarks mest prestigefulde awardshow for hele møde- og eventbranchen i samarbejde med relevante brancheaktører.

Efter flere års arbejde med bæredygtighed i fokus, nåede vi en vigtig milepæl i efteråret 2017, da vi blev certificeret efter ISO 20121, den internationale standard for bæredygtige events – som det første og pt. eneste eventsted i Danmark.

Dette arbejde har bl.a. medført, at vi nu er nomineret til DEMA 2018. Vores nominering bunder i vores strategiske arbejde med bæredygtighed, og den lanceringsevent, vi afholdte i forbindelse med offentliggørelsen af vores bæredygtighedscertifikat.

I forbindelse med vores bæredygtighedsarbejde er vi glade for den opbakning vi oplever fra hele mødebranchen, kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Vi glæder os til d. 30. maj, hvor vinderne i de forskellige kategorier offentliggøres.

Mere fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center

https://akkc.dk/

  • akkc@akkc.dk
  • 99355555
  • Europa Plads 4, 9000 Aalborg, Danmark

Certificeret efter ISO 20121 – bæredygtige events og efter DNV GL's verdensmål  Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er som det første eventsted i Danmark certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events. Det indebærer, at vi har skabt et ledelsessystem, som sikrer en systematiseret tilgang til b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere