19.10.2015  |  Strategi & ledelse

Forretningsdrevet CSR - Muligheder & udfordringer på det afrikanske marked

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom til SOS Børnebyernes morgenmøde d. 30. oktober og hør Vestas og Mærsk fortælle om mulighederne og udfordringerne på det afrikanske marked.

SOS Børnebyerne holder igen Morgenmøde Med Mening, der er et dynamisk netværk for virksomheder, der arbejder med samfundsansvar.

På det kommende møde den 30. oktober kan du høre Kristian Heydenreich, Senior Director, Head of Corporate Social Responsibility i Vestas Wind Systems A/S og Birgitte Henrichsen, Head of Group Communication and Branding i Mærsk, fortælle om hvorfor Vestas og Maersk satser på det afrikanske marked – og hvordan de agerer, så det gavner både forretning og lokalsamfund.

Program for dagen:

Kl. 08:00 Kaffe & brød

Kl. 08:20 Velkomst v/ partnerskabschef Rune Sandholt

Kl. 08:30 Oplæg Birgitte Henrichsen

Kl. 09:00 Rundbordsdiskussioner

Kl. 09:15 Bordene rundt

Kl. 09:30 Oplæg Kristian Heydenreich

Kl. 10:00 Rundbordsdiskussioner

Kl. 10:15 Bordene rundt

Kl. 10:30 Opsamling v/ partnerskabschef Rune Sandholt

Kl. 10:40 Netværksmulighed

Kl. 11:00 Arrangementet afsluttes

Mødet finder sted den 30. oktober mellem klokken 8 og 11 på Copenhagen Marriott Hotel, som omkostningsfrit stiller lokaler til rådighed.

Deltagelse ved mødet er gratis. Ønsker at tilmelde dig arrangementet så send en mail til: morgenmode@sosbornebyerne.dk eller ring på 33 73 02 49.

SOS Børnebyerne vandt "CSR Partnership Prize" ved dette års CSR Awards: http://csr.dk/sos-b%C3%B8rnebyerne-vinder-partnerskabspris

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere