01.07.2019  |  Supply chain

ForSea hædres med pris for batteridrevne færger

Rederiet ForSea har fået tildelt ’Electric & Hybrid Marine Awards’ for sin færgedrift med minimal miljøpåvirkning.

ForSea har modtaget en af verdens mest eftertragtede priser i marineindustrien – Electric & Hybrid Marine Awards – for sine eldrevne færger på Helsingør-Helsingborg overfarten.

Læs også: Ny transportminister med stor klimaopgave

Prisen, der blev tildelt af en international jury af fremtrædende marinejournalister, brancheeksperter og akademikere, blev overrakt den 27. juni i Amsterdam under Electric & Hybrid Marine World Expo 2019.

Hybrid Propulsion System of the Year
Rederiet vinder hovedprisen i kategorien ”Electric & Hybrid Propulsion System of the Year”. Juryens opgave var at udvælge det mest fremtrædende el- og hybriddrevne system, der er blevet implementeret inden for det seneste år og som har bidraget til en renere og mere effektiv færgedrift.

”Prisen beviser, at man kan få en bedre miljøprofil med en veludviklet teknologi”, fortæller Johan Röstin, CEO hos ForSea.

Læs også: Landsdækkende verdensmålsturné med grøn transport i centrum

Andre nominerede i kategorien var:

  • Stena Jutlandicas dieseldrevne passager- og bilfærge fra Stena Line Sendo Liner dieselelektrisk pram fra Sendo Shipping
  • ORC 136.HY dieselelektrisk lods fra Port of London Authority
  • LifeCraft elektrisk og oppustelig redningsbåd fra Viking Life-Saving Equipment
  • OV Ryvingen dieselelektrisk, multifunktionelt erhvervsfartøj fra Kustverket

- SDN

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere