18.12.2020  |  Klima, miljø og energi

Fremtidens bæredygtige plastemballage: Se optagelser af konferencens oplæg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Missede du online konferencen 'Fremtidens bæredygtige plastemballage', eller har du lyst til at se et eller flere af oplæggene igen? Fortvivl ikke - vi har nu gjort optagelser af alle konferencens oplæg tilgængelige.

Over 400 var tilmeldt, da FoodTech MCH Messecenter Herning og Plastindustrien den 10. december inviterede til online konferencen ‘Fremtidens bæredygtige plastemballage’.

Formålet var at sætte fokus på, hvordan plastemballagen kan gøres mere bæredygtig med udgangspunkt i konkrete eksempler – lige fra designfasen til genanvendelsesstadiet.

Vi har nedenfor samlet videooptagelser af konferencens forskellige oplæg, og de er også tilgængelige via Plastindustriens Youtube-kanal.

LÆS OGSÅ: Reportage - 'Fremtidens bæredygtige plastemballage'

Christina Busk - Plastindustrien:

Designguide for genbrug og genanvendelse

Louise H. K. Andersen, SKY-LIGHT:

Sådan bruger vi designguiden i praksis

Grane Maaløe, Arla Foods:

Valg af bæredygtig emballage

Marianne F. Nielsen, BEWiSynbra Denmark:

Genanvendelse af EPS-fødevareemballage

Franz Cuculiza, Aage Vestergaard Larsen A/S:

Genanvendelse af husholdningsplast i en høj kvalitet

Thomas Bak Thellesen, Faerch:

Cirkulær plastøkonomi i virkeligheden

Jonas Å. Mortensen (Circular Copenhagen) måtte desværre melde afbud til konferencen, men vi arbejder hårdt for at få lavet en optagelse, som vi snarest muligt vil dele her.

Mere fra Plastindustrien

Plastindustrien

https://plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark

Plastindustrien er en brancheorganisation for plastvirksomheder i Danmark. Vi har omkring 250 medlemmer, og industrien tæller over 26.000 danske jobs. Som brancheorganisation dækker vi både plastforarbejdende virksomheder, samt leverandører af de maskiner og råvarer, der indgår i industrien.Vores mission er at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer for succes og at tage ansvar for den verd…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere