23.01.2017  |  Klima, miljø og energi

FSC spiller vigtig forbrugerrolle under storstilet lancering af Sustainia Living

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 8. februar lanceres Sustainia Living i Operaen under et storstilet og udsolgt event med fokus på grønt forbrug. FSC Danmark er stolte af at være lifestyle pioneers og co-founder på Sustainia Living og glæder sig til at fejre det vigtige arbejde.

Dem 8. februar omdannes Operaen i København til et kæmpe væksthus, når Sustainia og Det Kongelige Kunstakademi lancerer Sustainia Living med fokus på fremtidens grønne løsninger. Det sker i samarbejde med en lang række ambitiøse virksomheder og organisationer som UN Global Compact, Danish Fashion Institute, Grundfoss og Kvadrat. Aftenen byder også på showcases og indspark fra et globalt netværk af innovatører og etablerede bæredygtighedsspillere som Connie Hedegaard og Bjarke Ingels.

FSC Danmark blev inviteret med i arbejdet, fordi man i forbindelse med Sustainia Living gerne vil sætte fokus på grønt forbrug:

"Sustainia Living handler om, hvordan vores valg i dag skaber vores fælles fremtid. For os var det vigtigt at få FSC med om bord, fordi organisationen arbejder ambitiøst med både virksomheder og forbrugere og synliggør vigtige løsninger på globale udfordringer." siger Anne Schärfe, Senior Concept & Event Lead hos Sustainia.

FSC Danmark deltager desuden i udstillingen i Operaen med eksempler på FSC-certificerede træ- og papirprodukter.

Om Sustainia Living

Sustainia Living er en bæredygtighedsplatform initieret af Sustainia og Det Kongelige Kunstakademi som har til formål at synliggøre FN’s klimamål og skabe bæredygtige løsninger for fremtiden.

Kick-off arrangementet den 8. februar har haft en stor bevågenhed og billetterne er allerede udsolgt.

Sustainia er en international bæredygtighedstænketank med rødder i Mandag Morgen, der i mere end 25 år har arbejdet med at adressere bæredygtighed, klimapolitik og finansielle systemer.

I Sustainia arbejder man ud fra en vision om at præsentere en bæredygtig fremtid. Ved hjælp af eksisterende løsninger og teknologi vil man vise, at det er muligt at få økonomisk vækst til at hænge sammen med social og miljømæssig bæredygtighed.

Mere fra FSC Danmark

FSC Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ferdinand Sallings Stræde 13, 3. sal, 8000 Aarhus C

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - en international certificerings- mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem udformning af aktiviteter, politisk arbejde og oplysning til udvalgte målgrupper.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere