06.11.2015  |  Klima, miljø og energi

FSC vinder pris for bæredygtighed

FSC Danmark vinder fornem pris for at fremme bæredygtigt træindkøb i offentlige

FSC Danmark har modtaget en specialpris fra Forum for Bæredygtigt Indkøb for deres arbejde med at fremme indkøb af bæredygtigt træ.

Læs også: Connie Hedegaard bliver ny formand for Concito

Prisen blev overrakt af den tidligere klimakommissær og miljøminister Connie Hedegaard, der ved samme lejlighed roste FSC for at sikre bæredygtighed i offentlige indkøb.

”Det er en indsats, der ikke kun har bestået i at fremhæve de gode eksempler og ændre på egne indkøb, men en indsats der også har omfattet arbejdet bag kulisserne, som lobbyarbejde for de grønne indkøb”, skrev hun og juryen, som begrundelse for prisen. Derudover roste juryen FSC Danmark for at tage det lange seje træk i kampen for mere transparens og bæredygtighed i træproduktion.

Prisen vækker begejstring hos FSC Danmark, der heller ikke er kommet sovende til resultaterne.

Læs også: FSC sætter spot på bæredygtigt skovbrug

”Vi er stolte over at have vundet specialprisen. Grønne indkøb har gennem de seneste år været en høj prioritet for FSC Danmark, og vi er derfor glade for, at folk mærker, at vores arbejde gør en forskel”, siger Loa Dalgaard Worm, Sekretariatsleder for FSC Danmark.

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

Redaktionsassistent

Uddannelse: Journalist ved Danmarks Medie- & Journalisthøjskole 2011-2015 og Institut Hautes Études de Communication Sociale i Bruxelles. Kandidatstuderende ved Center for Mellemøststudier, Syddansk Universitet. Udlært som journalist ved Udenrigsministeriets Presseenhed, Dagbladet Børsen. Fokusområder: Internationale relationer, EU, erhvervsjournalistik og virksomheder i hans arbejds- og studi…

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere