07.12.2012  |  Klima, miljø og energi

Genbrugskop fra Baresso skal mindske affaldet

Baresso Coffee introducerer nu sin egen kop af 100 procent genbrugt plastmateriale. Overskuddet fra initiativet går blandt andet til en skole i Tanzania.

Baresso Coffee introducerer nu sin egen genbrugskop, der er produceret af et plastmateriale, som er 100 procent genbrug.

Baresso regner med at reducere antallet af papbægre ved at lade gæsterne købe deres kaffe i en Baresso KeepCup. Når gæsterne får serveret en kaffe to-go i en genbrugskop, donerer kæden samtidig den sparede krone for papbægeret til sit støtteprogram "Gengældt Glæde".

"Gengældt Glæde" støtter børn i kaffens hjemland Tanzania. Konkret går støtten til skolen Mlimani Secondary School i Tanzania, som ligger tæt ved Baressos egen kaffemark, og til organisationen "Coffee Kids", der hjælper kaffebøndernes familier i Syd- og Mellemamerika.

Lancering i dag
Baressos marketingchef, Anita Grubbe Nørgaard, glæder sig over lanceringsdagen i dag, fredag den 7. december.

"Vores gæster har længe ønsket sig en Baresso-genbrugskop. Det glæder mig, at vi nu har fundet en kop, der på flere måder hjælper os med at tage hensyn til miljøet," siger hun i en pressemeddelelse.

Baresso KeepCup kan købes i Baressos egne kaffebarer og koster 99 kroner. Den første drik i koppen er med i prisen. Koppen er udsmykket med kædens logo og farver og af 100 procent genbrugt plastmateriale.

Den nye kop indeholder ikke phtalater og tungmetaller, den tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

-KH

Tags: Baresso, Genbrug

Mere fra Kirstine

Kirstine Høj

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere