31.08.2017  |  Klima, miljø og energi

Gratis seminar - CSR rapportering, hvad er de nyeste krav og tendenser?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du vide mere om de nye CSR-lovgivningskrav, hvordan de påvirker din forretning, få indblik i hvordan andre virksomheder rapporterer og have chancen for at vinde en vurdering af din CSR-rapport?

KPMG afholder seminar om "Reporting on Corporate Social Responsibility" i København og Kolding.

Seminaret har fokus på de nye rapporteringskrav til redegørelse for samfundsansvar under årsregnskabslovens §99a.

På seminaret vil du få et overblik over de nye krav og rapporteringstrends samt konkrete initiativer til at komme godt i gang med rapporteringen.  Der vil være inspiration at hente fra førende danske virksomheder som Dong Energy, Egetæpper, Arla Foods, Grundfos, OK Q8 og Burmeister & Wain Scandinavia.

Bonus: Deltager du i seminaret har din virksomhed mulighed for at vinde en gratis evaluering af og anbefalinger til jeres virksomheds CSR eller sustainability rapport.

Key takeaways:

  • Overblik og indsigt i de nye CSR-rapporteringskrav under regnskabslovens § 99a
  • Insights fra ledende danske virksomheder. Både klasse D og store C
  • Mulighed for at vinde en gratis gennemgang af din CSR eller sustainability rapport og anbefalinger til næste skridt, udarbejdet af KPMG's Assuarance & Sustainability Team i Danmark.

Hvor og Hvornår

København
12. september 2017
14.00 – 17.00

Dampfærgevej 28 2100 København Ø

Kolding
19. september 2017
14.00 – 17.00´

Jupitervej 4 6000 Kolding

Målgruppe
Virksomheder der laver CSR eller sustainability-rapportering, eller som har interesse i CSR-rapportering. Flere fra samme virksomhed er velkomne til at deltage, så del gerne i dit netværk.

Registrering
Send mail før 10. september 2017 til: den-fmcphevent@kpmg.com.

Deltagelse er gratis

Har du yderligere spørgsmål så kontakt:  den-fmcphevent@kpmg.com

Mere fra KPMG

KPMG

http://bit.ly/KPMG_CSR

I dag er det i stigende grad vigtigt for virksomheder at forholde sige til miljømæssige og sociale udfordringer. For en virksomheds succes defineres ikke længere kun ud fra den profit, den skaber, men også ved at være i front med CSR-arbejde.I KPMG følger vi udviklingen af internationale og nationale trends og lovkrav tæt. Vi støtter virksomheder i at leve op til nationale og internationale CSR-kr…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere