12.11.2012  |  Strategi & ledelse

Kom til særarrangement for ledere om CSR og forretningsudvikling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hør hvordan du kan udvikle en helstøbt CSR-indsats, som understøtter jeres udviklings- og forretningsmål, og mød en virksomhed som har succes med det.

I 2013 lancerer erhvervsnetværket Green Network i samarbejde med CSR-ekspert Tania Ellis, The Social Business Company, et forretningsudviklingsprogram, der skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få forankret CSR i hjertet af forretningsstrategien og organisationen.

Den 23. november inviterer Green Network interesserede ledere til et særarrangement, hvor du har mulighed for uforpligtende at høre om, hvordan du kan få din virksomhed i front med en helstøbt CSR-indsats, der understøtter virksomhedens udviklings- og forretningsmål.

Green Network medlemsvirksomheden Alfix lægger endvidere en konkret praktikervinkel på, når marketingchef Anders B. Toft fortæller om virksomhedens egen CSR-proces.

Arrangementet er gratis og afholdes den 23. november kl. 8.30-11.00 hos Green Network i Vejle.

Du kan læse mere om særarrangementet og tilmelde dig her

 

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Academy - kurser og certificeringer for fagfolk, der arbejder med bæredygtighed og CSR…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere