25.04.2008  |  Strategi & ledelse

Hæder til InterfaceFLOR

InterfaceFLOR blev den 22. april hædret af den engelske dronning for sin indsats for reduktion af virksomhedens påvirkning af miljøet.

InterfaceFLOR blev den 22. april hædret af den engelske dronning for sin indsats for reduktion af virksomhedens påvirkning af miljøet. InterfaceFLOR er en af de i alt 139 virksomheder, der modtager den prestigefulde Queen’s Award for Enterprise og en af blot 12 virksomheder, der modtager prisen i kategorien ’bæredygtig udvikling’. Det er anden gang InterfaceFLOR modtager denne hædersbevisning.

Siden midten af 90’erne har InterfaceFLOR sparet mere end 372 millioner US dollars i omkostninger, ligesom udledningen af drivhusgasser er blevet reduceret med 82 pct.. Det samlede energiforbrug er blevet reduceret med 45 pct., og 100 pct. af elektriciteten til virksomhedens tæppefabrikker i Europa (Irland, England og Holland) kommer fra vedvarende kilder.

The Queen’s Awards blev præsenteret af His Royal Highness, The Duke of Gloucester, ved en højtidelighed på Gladstone Bibliotek i London.

Mere fra Kristina

Kristina Øby Pedersen

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere