30.03.2020  |  Samfund

Hjælp til børnehygge

Indhold fra partner Hvad er dette?

I disse tider, hvor rigtig mange mennesker må gå derhjemme, kan tiden godt blive lang – ikke mindst for børnene. Derfor vil vi gerne hjælpe til at gøre tiden lidt mere hyggelig for både forældre og børn – til en rigtig god pris!

Vi har trykt nogle rigtig fine produkter, som både er hyggelige og lærerige!

De populære børnebøger handler om de to søskende Oscar og Olivia, som sammen oplever de vildeste ting.

De prisnominerede børnebøger om Oscar & Olivia

Oscar & Olivia og snotdragen. Oscar og Olivia vågner en morgen og er meget forkølede. Meldingen fra deres mor er, at de skal blive under dynen, så de kan blive friske igen. Men Oscar ved heldigvis, at det er snotdragen, der gør folk forkølede, fordi den render rundt og sprøjter snot op i folks næser. Så nu går jagten ind på den “frygtelige” snotdrage. Den næste nat har børnene lagt en fælde for snotdragen.

Oscar & Olivia på rumeventyr. Oscar og Olivia bruger en fridag på at rejse ud i rummet i et rumskib, som de har bygget af en papkasse. De suser afsted på en rejse, der bringer dem til vilde og spændende oplevelser blandt forskellige rumuhyrer, asteroider m.m. Ude i rummet kommer de i kamp med en flok rumuhyrer. En super god historie om at være søskende, om at lege og om at bruge fantasien.

Oscar & Olivia og sørøverskatten. Oscar og Olivia tager på eventyr i badebassinet, der viser sig at gemme på en ganske særlig verden under den uskyldige overflade. En verden fuld af farvestrålende fisk med den skøre sørøverkaptajn B. S. Prutte og med en meget stor hval. De kommer for alvor på prøve, da de bliver ædt af en kæmpehval, for hvordan slipper man egentlig ud af maven på sådan én?

Pris pr. bog:                         60 kr.
Normalpris:                         249,95 kr.
Pris for alle tre bøger:        135 kr.  (spar 45 kr.)

Køb bøgerne her

Verdenspremiere på Puzzle2learn

Da Dorete var 9 år fik hun en ide til at lære børn i hele verden tabellerne på en lettere og sjovere måde. Ideen er, at man lægger et puslespil uden at tænke over, at man samtidig bliver bedre til tabellerne.

Uanset hvem vi er, oplever vi en glæde, når vi bliver udfordret gennem leg. Nu er produktet blevet en realitet. Puslespillet fås i tre forskellige niveauer.

Pris pr. puslespil:                     175 kr.
Normalpris:                              199 kr.

Køb puslespillet her

Børnebøgerne om Victoria & Verdensmålene

Børn og deres voksne kan hygge sig med at læse Victoria & Verdensmålene – og samtidig blive lidt klogere på de opgaver, verden står overfor, når vi igen kan fokusere på andet end Corona.

Indtil videre er der udgivet syv titler i serien om Victoria & Verdensmålene, den nyeste ’Vandspejlet’.

Læs mere på www.victoriaogverdensmaalene.dk, hvor der ligger gratis, elektroniske udgaver og gratis undervisningsmaterialer, der kan stimulere læselyst og kreativitet i en svær tid.

Bøgerne er skrevet af journalist Jesper Tornbjerg med Knud Andersen som fast illustrator.

 Pris pr. bog:                    75 kr.

Køb bøgerne her:             Send navn og adresse til jesper@victoriaogverdensmaalene.dk

Aktivitetshæfte fra Sustain Yearly Familie

Køb et aktivitetshæfte. Sustain Yearly Familie har udgivet et aktivitetshæfte for unge klimaaktivister. Heri kan børnene lære om truede dyr, affaldssortering, FN’s verdensmål, svampe og minikryp.

Der er opskrift på sund sodavand, og alle får udvidet deres bæredygtige ordforråd med klimaordbogen.

Giv det til dit barn eller blev klogere sammen.

Pris pr. hæfte:                     45 kr.
Normalpris:                         55 kr.

Køb hæftet her

Mere fra KLS PurePrint A/S

KLS PurePrint A/S

www.kls.dk

  • kls@kls.dk
  • 36 34 29 00
  • Jernholmen 42 A, 2650 Hvidovre

KLS PurePrint har som mål at være verdens grønneste trykkeri. Vi producerer tryksager og emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.Virksomheden har som et af kun tre selskaber i verden blevet certificeret i henhold til den skrappeste miljøcertificering, Cradle to Cradle certificering. Som det eneste trykkeri i Skandinavien er virksomheden 100% CO2 neutral.Produktet…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere