28.08.2015  |  Kommunikation

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2015

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mandag den 7. september forestår H.K.H. Kronprinsessen uddeling af CSR Prisen inden for Danmarks bedste CSR rapportering. Det sker på Børsen i forbindelse med årets CSR-konference, som arrangeres af Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer.

For andet år i træk uddeler H.K.H. Kronprinsessen CSR Prisen på vegne af FSR - danske revisorer. CSR Prisen 2015 sætter fokus på god praksis inden for rapportering af CSR og har til formål at hylde danske virksomheder, der udmærker sig og kan være kilde til inspiration for andre. Som noget nyt sættes der i år også fokus på integreret rapportering. Det sker for at anerkende det internationale fokus, der er på er på området og udbrede kendskabet til god praksis inden for feltet i Danmark.

Det er 21. gang at FSR - danske revisorer uddeler CSR Prisen, som har i år består af fire kategorier:

  1. CSR Prisen 2015 - bedste CSR-rapport for virksomhed med flere end 6000 medarbejdere
  2. CSR Prisen 2015 - bedste CSR-rapport for virksomhed med mellem 2000 og 6000 medarbejdere
  3. CSR Prisen 2015 - bedste CSR-rapport for virksomhed med færre end 2000 medarbejdere
  4. CSR Prisen 2015 - bedste integrerede rapport

De indstillede CSR-rapporter er blevet vurderet ud fra tre kriterier: relevans, klarhed og troværdighed. Rapporter inden for integreret rapportering er vurderet i forhold til det internationale rammeværk for integreret rapportering <IR>. 

Dommerpanelet har afgivet deres stemmer og der er fuldt hus med over 300 tilmeldte, så der er lagt op til en eftermiddag med både CSR faglighed og festlighed i højsædet.

Læs mere om CSR-konferencen her

Læs mere om CSR Prisen 2015 her

Se vinderne af CSR Prisen 2014 her

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere