27.09.2018  |  Samfund

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

H.K.H. Kronprinsessen uddeler for femte år i træk CSR Prisen til de virksomheder, der har udgivet Danmarks bedste CSR rapport. Prisuddelingen finder sted onsdag den 10. oktober på Børsen i København og der er seks nominerede virksomheder.

CSR Prisen er en anerkendelse og hyldest til de virksomheder, der er bedst til at rapportere om deres samfundsansvar herhjemme. Med CSR Prisen 2018 sætter FSR – danske revisorer fokus på CSR-rapporterne fra de 50 største danske virksomheder.

Af disse har dommerpanelet valgt at nominere følgende seks virksomheder til CSR Prisen 2018: A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Grundfos, Novo Nordisk, Novozymes og Ørsted.

Prisuddelingen finder sted som en del af årets CSR konference. Statsminister Lars Løkke Rasmussen åbner konferencen, hvor man blandt andre også kan møde Edouard Dubois, der er Vice President, BlackRock Investment Stewardship, BlackRock.

Selve prisuddelingen starter kl. 16.00.  

Læs mere om CSR Prisen 2018 og de seks nominerede virksomheder her.

Læs mere om årets CSR konference her.

Tid og sted:
10. oktober 2018, kl. 13.00 – 17.00 med efterfølgende drinks.

CSR Prisen 2018 uddeles i programmets 3. del, som starter kl. 16.00 og slutter kl. 17.00.

Sted
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Presseakkreditering
Kontakt Anders Lau, Kommunikationschef i FSR – danske revisorer
ala@fsr.dk.

Tilmeldingsfrist for presseakkreditering er mandag den 8. oktober 2018

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere