12.10.2017  |  Kommunikation

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Rapporteringsprisen 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torsdag d. 26. oktober uddeler H.K.H. Kronprinsessen CSR Rapporteringsprisen 2017 til de virksomheder, som har udgivet Danmarks bedste CSR rapporter. Det sker ved en konference arrangeret af Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer.

For fjerde år i træk uddeler H.K.H. Kronprinsessen CSR Rapporteringsprisen på vegne af FSR - danske revisorer. Det sker ved konferencen ’Ansvarlig ledelse – om ansvar og tillid i en verden i hastig forandring’, som finder sted hos Danske Erhverv på Børsen.

CSR Rapporteringsprisen sætter fokus på god praksis inden for rapportering af CSR (Corporate Social Responsibility).  

Det er 23. gang, at FSR - danske revisorer uddeler priser til de danske virksomheder, der udmærker sig inden for CSR rapportering og som derfor kan være en kilde til inspiration for andre.

Ved årets konference vil H.K.H. Kronprinsessen uddele i alt tre priser. En pris for bedste CSR-rapportering til en dansk børsnoteret virksomhed med flere end 500 medarbejdere, en pris til en virksomhed med flere henholdsvis færre end 250 medarbejdere.

De syv nominerede virksomheder til priserne er:

  • A.P. Møller – Mærsk med Sustainability Report 2016
  • Ørsted (DONG Energy) med Energy for a sustainable future – Sustainability Report 2016 & Annual Report 2016  
  • Novo Nordisk med Communication on Progress 2016 & Annual Report 2016
  • Færch Plast med Sustainability Report 2016
  • Palsgaard med Corporate Social Responsibility Report 2016
  • Velux med Corporate Social Responsibility Report 2016
  • VandCenter Syd med Ansvarlighedsrapport 2016

Desuden vil FSR - danske revisorer i år uddele en anerkendelse til en eller flere virksomheder, der udmærker sig ved rapportering om FN's Verdensmål.

"Vi ønsker for at hylde danske virksomheder, som udmærker sig med tillidsvækkende og transparent rapportering af høj kvalitet, der understøtter udviklingen i rapporteringen af virksomhedernes samfundsansvar og værdiskabelse og som kan være til inspiration for andre virksomheder. FN’s Verdensmål er nyt, og derfor ønsker vi at anerkende de virksomheder, som allerede er godt i gang med at rapportere i forhold til målene” fortæller Birgitte Mogensen, der er formand for FSR - danske revisorers CSR-udvalg.

Et dommerpanel bestående af eksperter inden for rapportering, CSR og kommunikation, samt repræsentanter fra investorsiden udpeger vinderne ud fra en række kriterier for god CSR-rapportering, som FSR - danske revisorer har udviklet.

Inden selv prisuddelingen, som starter kl. 16.00, kan man på konferencen blandt andre høre finansminister Kristian Jensen (V), Jakob Askou Bøss fra Ørsted (DONG Energy) og Christian Hyldahl fra ATP.

Læs mere om CSR Rapporteringsprisen 2017 her

Læs mere om konferencen her

Tid og sted:
26. oktober 2017, kl. 13.00 – 17.00 med efterfølgende drinks.
CSR Rapporteringsprisen 2017 uddeles i programmets 3. del, som starter kl. 16.00 og slutter kl. 17.00.

Sted
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Presseakkreditering
Kontakt Anders Lau, Kommunikationschef i FSR – danske revisorer
ala@fsr.dk.

Tilmeldingsfristen ift. presseakreditering er mandag den 23. oktober 2017

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere