HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

Branche/Sektor:

Affald/genanvendelse

Om

 

Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.

I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder,…

Læs mere  

Om

 

Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.

I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler alt som en ressource. Det forgrener sig ud i virksomheden via bæredygtig bortskaffelse, miljørigtige køb og salg af brugte møbler, donation og sociale ansættelser.

 

Vores forretningskoncept beviser at sorte tal på bundlinjen, miljøhensyn og social ansvarlighed, ikke er hinandens modsætninger, men tværtimod danner en positiv spiral.

 

FORRETNINGSKONCEPT

Vi lever af at opkøbe brugte arbejdspladser. Møblerne bliver sat i stand og solgt videre til langt under markedets nypris. Vores kunder tæller alt fra små iværksættere til offentlige institutioner og flere af Danmarks største virksomheder.

 

Når vi hos HOLMRIS B8 Circular foretager store rømninger, får vi ofte møbler i overskud. Det er inventar, som ikke har en kommerciel værdi. For at undgå at møblerne går til spilde ved udsmidning og destruktion, har vi oprettet Donationsnetværket, der ultimo 2018 har 1.800 medlemmer. Det er en deleøkonomisk platform, hvor HOLMRIS B8 Circular tilbyder gratis møbler til skoler, foreninger og velgørende organisationer. Vi har i skrivende stund doneret mere end 30.000 stk. møbler til vores medlemmer. 

 

Når én af vores erhvervskunder ønsker at donere møbler bort via HOLMRIS B8 Circular, sender vi en mail til alle i netværket. Den indeholder en udførlig liste med alle tilgængelige varer. Herefter modtager vi lynhurtigt en betydelig mængde svar med ønsker fra vores medlemmer. Vi udvælger modtagerne og kontakter dem telefonisk, hvor vi aftaler levering. 

 

Donationsmodtageren betaler for fragten. Erhvervskunden har således ingen direkte udgifter ved denne bortskaffelse. Vi udfærdiger en miljørapport, som beskriver projektet og den bæredygtige affaldshåndtering. Kunden modtager en digital kopi, der med fordel kan anvendes som marketing content. 

 

De kunder, der vælger os som flyttepartner på Bæredygtig Bortskaffelse, oplever tre åbenlyse fordele:

 

  • Øget budgetsikkerhed på flytteprojektet
  • Betydelig besparelse på bortskaffelse
  • Miljørapport der dokumenterer bæredygtig bortskaffelse

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere