09.01.2020  |  Klima, miljø og energi

Hurtig tilmelding er temaet på Dakas stand på NutriFair

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du grøn, gul eller rød? På Dakas stand på NutriFair 2020 kan hver enkelt landmand få oplyst sin aktuelle status i Dakas tilmelderegister og få gode råd til at håndtere de døde dyr endnu bedre.

Daka har i løbet af 2019 kørt en oplysningskampagne for at sikre, at de døde dyr tilmeldes så hurtigt som muligt. Det betyder også, at alle tilmeldinger er blevet analyseret, så Daka har en god indikation af situationen hos hver enkelt landmand. Daka ønsker en åben og positiv dialog med landmændene og derfor kan man på NutriFair helt konkret få oplyst sin status, baseret på korrekthed i tilmelding og fordelingen af ens tilmeldinger hen over ugen. 


”Hurtig og korrekt tilmelding gør at planlægningen af ruter og timingen i forhold til produktionen på Dakas fabrik i Randers bliver mere effektiv og sikker. Det giver samtidig bedre kvalitet og bedre genanvendelse af dyrene. For eksempel vil det gøre en forskel, hvis flere tilmeldinger skete om onsdagen frem for om torsdagen eller fredagen” forklarer Jesper Visby, som er Transportchef i Daka.  


For overblikkets skyld har Daka ud fra tilmelderegistreringerne rangeret hver enkelt landmand som rød, gul eller grøn. Rød indikerer, at der med stor sandsynlighed er forbedringsmuligheder i ens tilmeldemønster. Gul indikerer mindre forbedringspotentialer, mens grøn signalerer, at alt kører, som det skal.


”Vi håber, at mange vil lægge vejen forbi og få en snak om hurtig tilmelding. Det går godt hos de flest danske husdyrproducenter lige nu, men der skal så lidt til, før situationen kan være en helt anden. Vi arbejder derfor benhårdt på at holde fast i det høje sikkerhedsniveau i forhold til aktuelle smittefarer, samtidig med fokus på bæredygtig genanvendelse. Det er hovedtemaet på vores stand, og vi står klar til dialog og til at løse eventuelle problemer på stedet”, siger Lars Jørgen Nielsen, som er Landmandskonsulent i Daka. 


Udover årets fokus på hurtig tilmelding, vil der som altid være mulighed for at komme i personlig kontakt med kundeservice, som vil kunne løs udfordringer direkte på standen. Daka fremviser flere af PIGUP&KO produkterne på standen, blandt andet Dakas specialdesignede kadaverkappe. Desuden kan man få hjælp til at installere og bruge PIGUP&KO appen, som anvendes af 6.000 landmænd hver eneste måned.

Mere fra Daka Denmark A/S

Daka Denmark A/S

www.daka.dk

Vores grønne vision Vi arbejder hver dag på at skabe et grønnere Danmark, præget af mere genanvendelse, mere vedvarende energi og mindre spild af ressourcer.     Genanvendelse er vores eksistensgrundlag I Daka Denmark ser vi det som vores opgave at udbrede viden om genanvendelse af organisk affald og påvirke danskernes rutiner omkring genanvend…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere