Mommark Marina Seaside Bistro modtager Årets Medlem-pris fra REFOOD-mærket

Pressemeddelelse: Mommark Marina Seaside Bistro blev den 13. juni hædret med den prestigefyldte titel som Årets Medlem af REFOOD-mærket. Prisoverrækkelsen fandt sted i de naturskønne omgivelser ved Mommark Marina, som ligger smukt ned til stranden med en storslået udsigt over Lillebælt.

Foto: Mommark Marina Seaside Bistro modtager Årets Medlem-pris fra REFOOD-mærket

Mommark Marina Seaside Bistro blev den 13. juni hædret med den prestigefyldte titel som Årets Medlem af REFOOD mærket. Prisoverrækkelsen fandt sted i de naturskønne omgivelser ved Mommark Marina, som ligger smukt ned til stranden med en storslået udsigt over Lillebælt.

Prisen blev overrakt til Partner og Køkkenchef Steven Andersson. “Vi er utroligt stolte, og det er et stort skulderklap at få denne anerkendelse,” udtaler Steven Andersson. "Denne udmærkelse sætter fokus på de små tiltag, vi gør for at mindske madspild. Det er blevet en del af vores hverdag og menu, og udmærkelsen giver os endnu mere lyst til at gøre en forskel. Det kræver hårdt arbejde og masser af tid, og vores REFOOD-idéer lykkes ikke altid, men vores mindset og gå-på-mod vil sikre, at vi reducerer madspildet, et skridt ad gangen," fortæller den stolte køkkenchef.

Katja Juul Nielsen, direktør for REFOOD-mærket, og Berit Bilde, REFOOD-konsulent i Sønderjylland, stod for den officielle overrækkelse af prisen. Begivenheden blev markeret med en overdådig REFOOD-buffet tilberedt af Køkkenchef Steven Andersson. Buffeten bestod af kreative retter lavet af rester, herunder kartoffelboller, fiskeskindschips og junk cookies af isvafler og chips, som demonstrerede deres dedikation til at reducere madspild.

"REFOOD-mærket blev stiftet i 2014 for at sætte fokus på madspilds- og ressourceproblematikken i professionelle køkkener. Vi ønskede at skabe en ny tankegang, hvor forbrug, forebyggelse, sortering og genanvendelse både er en forretningsfordel og et samfundsansvar," forklarede Katja Juul Nielsen. "Med over 2.000 medlemmer, der spænder fra restauranter og caféer til fødevareproducenter og eventsteder, er vi stolte af at kunne hylde de bedste i branchen."

I år uddelte REFOOD-mærket for første gang prisen som Årets Medlem. Prisen er designet til at sikre kontinuerlig udvikling i branchen og anerkende dem, der går forrest med bæredygtige praksisser inden for reduktion af madspild og genanvendelse. Bestyrelsen udvalgte tre kandidater blandt de indkomne forslag, hvor særlig opmærksomhed blev rettet mod de små, kreative og innovative detaljer i kandidaternes daglige arbejde. Efter en åben afstemning blandt medlemmerne stod Mommark Marina Seaside Bistro som den klare vinder, hvilket understreger den store lokale opbakning og forankring.

"Vi er meget glade for at kunne uddele denne pris til Mommark Marina Seaside Bistro. Som en lille aktør med stor indflydelse i lokalsamfundet viser de, hvor vigtige de lokale helte og rollemodeller er. Det er netop denne form for engagement, REFOOD-mærket ønsker at belønne," sagde Katja Juul Nielsen.

Bistroen kan nu stolt kalde sig Årets Medlem af REFOOD-mærket 2024.

For yderligere information, kontakt:

Katja Juul Nielsen
Direktør, REFOOD-mærket
Telefon: 41246464
E-mail: kjn@daka.dk

17.06.2024Daka Denmark A/S

Sponseret

Mommark Marina Seaside Bistro modtager Årets Medlem-pris fra REFOOD-mærket

04.06.2024Daka Denmark A/S

Sponseret

Mommark Marina Seaside Bistro udnævnt som Årets medlem af REFOOD mærket 2024

31.05.2024Daka Denmark A/S

Sponseret

MÆRKNINGSORDNING UDVIDER FESTIVALENS MADSPILDSSAMARBEJDE

04.12.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Organisk gødning giver harmoniske juletræer

29.09.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Ufattelige mængder mad går stadig til spilde - kan detailhandlen gøre mere, hurtigere?

12.07.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Virksomhederne risikerer bøde for ikke at affaldssortere, men er dårligt informerede