17.09.2015  |  Kommunikation

Stor interesse for gå-hjem-møder om de nye krav til CSR-rapportering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved du, hvad nye de nye lovkrav inden for CSR-rapportering betyder for danske virksomheder og vil du gerne høre, hvordan Novo Nordisk forventer at arbejde med de nye krav? Interessen for gå-hjem-møderne er stor så skynd dig at tilmelde dig.

Miljø, klima, sociale forhold og medarbejderforhold, respekt for menneskerettigheder, antikorruption og bestikkelse. Det er de emner, som danske virksomheder i fremtiden skal redegøre for som led i den opdatering af Årsregnskabsloven, som Folketinget vedtog i maj måned. Loven, der implementeres i to tempi, sætter også fokus på redegørelse for virksomhedens forretningsmodel, samt politikker, handlinger, due diligence processer, vurdering af risici og nøgleindikatorer mv. inden for disse emner.

FSR- danske revisorer, Erhvervsstyrelsen og Dansk Erhverv er gået sammen for at sætte fokus på de kommende krav og byder CFO’er, CSR-, regnskabs- og rapporteringsansvarlige og revisorer velkommen til et gå-hjem-møde i Aarhus den 29. september og i København den 1. oktober.

Mødet i Aarhus er fuldt booket og der er over 100 tilmeldte til mødet i København. Der er stadig ledige pladser til mødet i København, så skynd dig at melde dig til, hvis du gerne vil:

  • Høre om baggrunden for de nye krav og indsigt i hvem der er omfattet
  • Få overblik over kravene i dag og hvordan kravene ændrer sig for årsrapporteringen fra hhv. 2016 og fra 2018
  • Få indsigt i hvordan Novo Nordisk forventer at arbejde med de nye krav
  • Have mulighed for at fremhæve behov og ønsker til en kommende vejledning

Fristen for tilmelding til mødet i København er torsdag den 24. september.

Tilmeld dig hos sekretær Mette Conradsen, FSR - danske revisorer: mcr@fsr.dk

Vel mødt!

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere