11.01.2021  |  Klima, miljø og energi

Hvordan gør man den klimatøvende chef grøn?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvorfor tøver virksomheder med at komme i gang med den grønne omstilling? Og hvordan får du overbevist din klimatøvende chef om, at jeres virksomhed bør blive mere grøn?

Alt for mange danske virksomheder udnytter ikke mulighederne for at skabe værdi med grøn omstilling, fordi ledelsen tøver.

Det viser et studie, vi har gennemført i Alexandra Instituttet, hvor vi har interviewet en række virksomhedsledere og beslutningstagere om deres prioriteringer ift. grøn omstilling.

I denne artikel fortæller Trine Plambech, der er Principal Green Urban Designer i Alexandra Instituttet om resultaterne af studiet. Hun giver også nogle bud på, hvordan du får overbevist din klimatøvende chef om, at jeres virksomhed bør blive mere grøn:

Læs hele artiklen på Tech Management.

Mere fra Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere