Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.

Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder del…

Læs mere  

Om

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.

Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med hver deres specialistviden og sammen skaber løsninger, der er værdifulde for mennesker, miljø og virksomheder.

Et af vores fokusområder er intelligent bæredygtighed, som vi ser som en integreret kombination af de tre videnområder: menneskelig adfærd, teknologiudvikling samt forretnings- og organisationsforståelse. Mange af de tekniske løsninger til bæredygtig omstilling findes allerede, men den store udfordring ligger i at forstå og arbejde med, hvordan teknologien spiller sammen med de mennesker, hvis hverdag den skal indgå i.

Teknologi alene skaber ikke bæredygtig omstilling. Det gør samspillet mellem mennesker, teknologi og forretningsforståelse.

Vi baserer vores rådgivning på solid erfaring og dyb, faglig indsigt og arbejder bl.a. inden for områderne intelligent energi og smart homes, mobilitet, sunde boliger, vand, affald og ressourcer, cirkulær økonomi, grøn omstilling i organisationer og grøn vækst.

Læs mere om, hvordan vi kan samarbejde omkring bæredygtighed og CSR på www.alexandra.dk

Kontaktpersoner

Trine Plambech

Principal Green Urban Designer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere