20.04.2015  |  Kommunikation

Indstil jeres virksomhed til CSR Prisen 2015

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSR - danske revisorer har lanceret CSR Prisen 2015, som sætter fokus på god rapporteringspraksis inden for CSR og integeret rapportering. I kan være med ved at indstille jeres rapportering senest den 1. juni, 2015.

FSR - danske revisorer har lanceret CSR Prisen 2015, som sætter fokus på god rapporteringspraksis inden for rapportering om Corporate Social Responsibility (CSR), samfundsansvar, ikke-finansielle informationer, bæredygtighed og integreret rapportering.

CSR Prisen 2015: 4 priskategorier
Det er 21. gang at FSR - danske revisorer uddeler CSR Prisen, som i år består af fire priskategorier. Tre af kategorierne er bestemt ud fra antallet af medarbejdere i virksomheden og de dækker rapportering om CSR, samfundsansvar, ikke-finansielle informationer og bæredygtighed:

1.    CSR Prisen 2015 - virksomhed med flere end 6000 medarbejdere

2.    CSR Prisen 2015 - virksomhed med mellem 2000 og 6000 medarbejdere

3.    CSR Prisen 2015 - virksomhed med færre end 2000 medarbejdere

Den fjerde kategori er inden for integreret rapportering for at anerkende det internationale fokus, der er på området og udbrede kendskabet til god praksis inden for feltet i Danmark:

4.    CSR Prisen 2015 - integreret rapportering

Deltag: Indstil senest 1. juni, 2015
I deltager ved at indstille jeres seneste rapportering til én af dette års fire priskategorier og sende den til FSR - danske revisorer til bedømmelse senest mandag den 1. juni, 2015. Download materialerne for nærmere information om deltagelse, dommerpanel, kriterier mv. eller læs mere her.

Med CSR Prisen 2015 ønsker vi at hylde danske virksomheder, der udmærker sig inden for rapportering og kan være kilde til inspiration for andre. Priserne uddeles mandag den 7. september, 2015, på Børsen i forbindelse med en større CSR-konference, som vi afholder i samarbejde med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen.

Vi håber meget, at I har lyst til at være med i konkurrencen og indstille jeres rapportering.

På forhånd tak for jeres deltagelse og opbakning.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere