24.11.2021  |  Klima, miljø og energi

Initiativet ConsciousFriday donerer i år til Den Danske Naturfond

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheder forpligter sig til at sikre mindst 100m2 vild natur ved at donere 1200kr til Den Danske Naturfond i forbindelse med ConsciousFriday

Virksomheden Restock Copenhagen har taget initiativ til et nyt koncept kaldet ConsciousFriday.

Initiativet er båret af danske virksomheder med det formål at skabe opmærksomhed omkring forbrugeradfærd sideløbende med, at virksomhederne sikrer mere plads til den vilde natur i Danmark ved at støtte Den Danske Naturfonds arbejde.

Donationer til Den Danske Naturfond
De deltagende virksomheder forpligter sig til at sikre mindst 100m2 vild natur gennem en donation på 1200kr til Den Danske Naturfond i forbindelse med ConsciousFriday. Donationerne går ubeskåret til opkøb af værdifulde naturområder i Danmark. 

ConsciousFriday
ConsciousFriday omfatter mange virksomheder i forskellige brancher. Både mindre start up-virksomheder og store etablerede virksomheder er en del af initiativet. Trods forskelligheder er virksomhederne fælles i ønsket om, at adfærden, der knytter sig til forbrugerisme i alle brancher, i højere grad skal være indbefattet af omtanke. Virksomhederne forpligter sig udover donationen til Den Danske Naturfond desuden til ikke at føre rabatter eller tilbud i dagene omkring ConsciousFriday (25-27/11-2021).

Mere information om samarbejdet med Den Danske Naturfond samt listen over deltagende virksomheder kan findes på www.consciousfriday.com.

Om Den Danske Naturfond
Den Danske Naturfond er en privat, uafhængig og non-profit fond, som arbejder for at sikre mere plads til den vilde natur i Danmark. 

Mere fra DEN DANSKE NATURFOND

DEN DANSKE NATURFOND

https://naturfonden.dk

Den vilde natur er i tilbagegang i Danmark. Flere end 2000 arter er i fare for at forsvinde. Sammen kan vi vende udviklingen og give naturen mere plads. Det gør vi gennem  godt samarbejde og stærke partnerskaber. 100 procent af donationer går til mere plads til naturen. Naturfonden køber naturen tilbage m2 for m2. Herefter beskytter vi den natur, der allere…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere