10.10.2017  |  Strategi & ledelse

Integreret rapportering er langt fremme i Holland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er fokus på integreret rapportering i FSR – danske revisorers magasin Signatur. I to artikler stilles der skarpt på, hvordan et nyt dashboard understøtter integreret ledelse, og hvorledes integreret rapportering stiller nye krav til revisorerne.

Her får du en lille forsmag – læs begge artikler i Signatur:

Fremtidens rapportering stiller nye krav til revisor

Når virksomheder laver integreret rapportering, efterspørger de i højere og højere grad også revision heraf. Den udvikling finder sted lige nu i Holland, hvor den medfører nye former for revision og stiller nye krav til revisorerne.

Læs hele artiklen her

Dashboard giver integreret ledelse

PwC Nederland rapporterer ikke bare integreret. Den integrerede tilgang bliver brugt daglig med et integreret dashboard. Dermed får PwC Nederlands ledelse selv et bedre overblik og stærkere beslutningsgrundlag, når de driver deres eget revisorfirma.

Læs hele artiklen her

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere