10.08.2015  |  Kommunikation

Invitation til gå-hjem-møde: Nye krav til CSR-rapportering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vær med når FSR- danske revisorer, Erhvervsstyrelsen og Dansk Erhverv sætter fokus på de nye krav inden for CSR-rapportering og hvad de betyder for danske virksomheder. Novo Nordisk fortæller om deres forventninger på mødet i Aarhus og i København.

Miljø, klima, sociale forhold og medarbejderforhold, respekt for menneskerettigheder, antikorruption og bestikkelse. Det er de emner, som danske virksomheder i fremtiden skal redegøre for som led i den opdatering af Årsregnskabsloven, som Folketinget vedtog i maj måned. Loven, der implementeres i to tempi, sætter også fokus på redegørelse for virksomhedens forretningsmodel, samt politikker, handlinger, due diligence processer, vurdering af risici og nøgleindikatorer mv. inden for disse emner.

FSR- danske revisorer, Erhvervsstyrelsen og Dansk Erhverv er gået sammen for at sætte fokus på de kommende krav og byder CFO’er, CSR-, regnskabs- og rapporteringsansvarlige og revisorer velkommen til et gå-hjem-møde i Aarhus den 29. september og i København den 1. oktober.

På møderne får du:

  • Baggrunden for de nye krav og indsigt i hvem der er omfattet
  • Overblik over kravene i dag og hvordan kravene ændrer sig for årsrapporteringen fra hhv. 2016 og fra 2018
  • Indblik i hvordan Novo Nordisk forventer at arbejde med de nye krav
  • Mulighed for at fremhæve behov og ønsker til en kommende vejledning

Tilmeld dig nu.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere