10.04.2015  |  Strategi & ledelse

Invitation til gå-hjem-møde: Socio-economic impact assessment

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSR- danske revisorers CSR-udvalg inviterer til gå-hjem-møde den 27. april, hvor vi stiller skarpt på måling af effekten af virksomhedens samfundsansvar og bidrag til samfundsøkonomien gennem dens forretningsaktiviteter. Hør bl.a. om erfaringer fra Carlsberg og FLSmidth.

FSR- danske revisorers CSR-udvalg inviterer CFO’er, CSR-, regnskabs- og rapporteringsansvarlige og revisorer til en eftermiddag med fokus på måling af effekten af virksomhedens samfundsansvar og bidrag til samfundsøkonomien gennem dens forretningsaktiviteter. Der findes forskellige metoder til at måle effekt på, og vi stiller skarpt på metodelandskabet inden for socio-economic impact assesssment og hører om Carlsberg og FLSmidths erfaringer for at stimulere en dialog om mulighederne og de forhold, man som virksomhed og revisor bør være opmærksom på.

Mødet finder sted mandag den 27. april, 2015, kl. 14.00 - 17.00, i Revisorernes Hus, Kronprinsessegade 8, København K. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. 

Læs mere her

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere