05.01.2023  |  Samfund

J.A.K. Workwear donerer 1000 termojakker til Ukraine

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Danmark skrues der ned til 19 grader i det offentlige. Det er værre i Ukraines krigsruiner. Her venter de den værste vinter i mands minde, og derfor har vi sat os for at hjælpe med en donation på omkring 400.000 kroner i form af termojakker.

Vinteren i Ukraine er barsk.  I lange perioder med temperaturer ned til minus 20 grader, og uden opvarmning kan vinteren blive decideret livsfarlig. Derfor har J.A.K. Workwear besluttet sig for at gøre noget særligt for de mange ukrainere, der som følge af Ruslands vedvarende bombardementer af landets infrastruktur mangler strøm til lys og varme. J.A.K. Workwear A/S på Energivej i det østlige Esbjerg, der producerer og forhandler arbejdsbeklædning, donerer således ikke færre end 1000 termojakker til de frysende ukrainere.

De 1000 termojakker er en del af J.A.K.’s almindelig sortiment denne vinter, og prisen per jakke er i udsalg 400 kroner. Dermed donerer virksomheden jakker til en samlet værdi på omkring 400.000 kroner.

- Det selvfølgelig en ekstremt ubehagelig situation de stakkels mennesker i Ukraine står i uden lys, strøm og varme. Vi vil hellere end gerne støtte op om initiativer, der kan være med til at hjælpe i det omfang, vi kan, siger Michael Withen, der er direktør og medejer af J.A.K. Workwear A/S.

Mere fra J.A.K. WORKWEAR

J.A.K. WORKWEAR

https://jakworkwear.dk/

J.A.K. Workwear har mere end 25 års erfaring indenfor design og produktion af komfortabelt og funktionelt arbejdstøj samt leverandør af sikkerhedsfodtøj og personlige værnemilder. Vi har et bredt sortiment i arbejdsbeklædning til alle årstider og vejrtyper, onshore og offshore - Vi har gennem årene været en fast og stabil leverand&…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere