Ansvarlighed

Menneskerettigheder

Køb Valentine's-roserne i dit lokale supermarked – det er bedre for både mennesker og miljø

Det er god stil at købe de røde roser til din kæreste på Valentine's Day i supermarkedet. Roserne fra dagligvarebutikken kan nemlig være Fairtrade-mærkede, og det betyder, at buketten er dyrket med hensyn til både mennesker og miljø.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

P+ når klimamål tre år før tid og sætter nye ambitiøse mål

I kraft af en målrettet indsats har pensionskassen P+ allerede nået sit 2025-mål om at reducere CO2-aftrykket fra investeringsporteføljen med 30 pct. Nu hæves målsætningen derfor til 45 pct. i 2025 og suppleres med et nyt mål om 65 pct.-reduktion i 2030.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Husk menneskerettighederne i arbejdet med bæredygtige investeringer

Vi skal blive lige så dygtige til at arbejde med social ansvarlighed, når det gælder menneskerettigheder, som vi er blevet på klimaområdet. Pensionskassen P+ efterlyser derfor mere ambitiøse regler.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Aktivt ejerskab i Myanmar

Sammen med andre investorer har pensionskassen P+ lagt pres på selskaber med relation til militærregimet i Myanmar. Nu har bl.a. bryggeriet Kirin trukket sine aktiviteter ud af landet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere