20.11.2018  |  Strategi & ledelse

KØB HOS VIRKSOMHEDER, SOM TAGER MILJØ OG BÆREDYGTIGHED ALVORLIGT

Indhold fra partner Hvad er dette?

GoGreen Danmark bygger bro mellem bæredygtige virksomheder og forbrugere, der vil handle med virksomheder, der tager ansvar for mennesker og miljø. Organisationen er en sammenslutning af store og små virksomheder, butikker, cafeer, hoteller mv. i foreløbig Storkøbenhavn, Helsingør og Fredensborg. Alle har fokus på bæredygtighed og arbejder med råvarer og produkter uden sprøjtemidler og skadelig kemi, med ordentlige forhold for de mennesker, der producerer varen, med at reducere klimabelastningen og tage ansvar for vores Jord.

Pia Rathsach, stifter af GoGreen fortæller, at målet er at gøre Danmark grønt. Derfor skal det være nemt at handle bæredygtigt. Uanset hvor du bor, skal du kunne have overblik over økologiske caféer og restauranter, butikker med bæredygtig fashion og livsstil, grønne hoteller og transportmuligheder. ” Min drøm er, at bæredygtighed bliver en naturlig del af hverdagen – både for virksomheder og forbrugere, og heldigvis er bevidstheden hos danskerne blevet betydelig større de sidste 5 år. Specielt blandt de unge ser vi en stor stigning i kravet om, at virksomheder tager verdens klimaudfordringer alvorligt”.

Store krav til virksomhederne
Der stilles ambitiøse krav for at blive optaget i GoGreen Danmark. Virksomhederne skal leve op kriterierne, der er funderet i Brundtlandrapportens tre ben: miljø, økonomi og social ansvarlighed (people, planet, profit), så man som forbruger kan være sikker på, at går man efter virksomhederne i GoGreen Danmark, kan man trygt stole på, at bæredygtighed er en vigtig del af DNA’et.

Et af formålene med GoGreen er også, at give forbrugerne mulighed for at handle bæredygtigt andre steder, end dem man lige i første omgang tænker på. Det er selvfølgelig nemt og oplagt at købe økologiske produkter, eller besøge en økologisk cafe, men hvem tænker på, at der også findes bæredygtige vinbarer, hoteller, modebutikker – eller banker og tandlæger!

Bæredygtigt kort og en app
GoGreen Danmark har udviklet flere forskellige hjælpemidler, så der er noget for enhver smag. Man kan finde frem til de bæredygtige steder på hjemmesiden, bruge det fysiske bæredygtige kort som KLS PurePrint trykker eller finde alle de spændende steder i den nye app.

Se mere på www.gogreendanmark.dk.

Mere fra KLS PurePrint A/S

KLS PurePrint A/S

www.kls.dk

  • kls@kls.dk
  • 36 34 29 00
  • Jernholmen 42 A, 2650 Hvidovre

KLS PurePrint har som mål at være verdens grønneste trykkeri. Vi producerer tryksager og emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.Virksomheden har som et af kun tre selskaber i verden blevet certificeret i henhold til den skrappeste miljøcertificering, Cradle to Cradle certificering. Som det eneste trykkeri i Skandinavien er virksomheden 100% CO2 neutral.Produktet…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere