Strategi & ledelse
30.08.2023 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at økologiske fødevarers andel for alle måltider serveret i professionelle kantinekøkkener var på 13 procent i 2022. ISS ligger over landsgennemsnittet med en økologiprocent på knap 30 procent samlet for 190 kantiner.
23.11.2022 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
ISS vil gennem en treårig partnerskabsaftale med dansk grossistvirksomhed sikre leverancer med lokale, klimavenlige fødevarer til ISS's danske kantineaftaler.
18.09.2023 | Tema: Cirkulære løsninger
04.09.2023 | Tema: Sæt tal på klimaet
12.06.2023 | Tema: ESG Compliance - hvordan tæmmer man monsteret?
29.05.2023 | ESG uddannelse - kompetenceudvikling til tiden
15.05.2023 | Tema: Software er nøglen til god ESG
CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere