03.06.2021  |  Strategi & ledelse

Klima-forfatter skal arbejde for grøn omstilling hos Lederne

Indhold fra partner Hvad er dette?

37-årige Anders Nolting Magelund er fra 1. juni ansat som klimapolitisk chefkonsulent i Ledernes public affairs-afdeling. Her bliver hans opgave at støtte danske ledere i den grønne omstilling dels ved at hjælpe med at bane vejen politisk for en gnidningsfri grøn omstilling, dels ved at klæde lederne bedre på til at træffe de grønne valg.

Blandt andet skal han bidrage til at opbygge ledernes kompetencer og give inspiration til at tænke nyt og se muligheder og forretningsidéer i den grønne omstilling.

”Lederne spiller en nøglerolle i bestræbelserne på at nå de ambitiøse, politisk fastsatte mål for klimaet frem mod 2030. Det er lederne, der træffer beslutningerne ude på virksomhederne og gør de grønne ambitioner til virkelighed. Det er netop det, jeg brænder for og har arbejdet med gennem flere år”, siger Anders Nolting Magelund.

Anders Nolting Magelund har siden foråret 2020 arbejdet som forfatter og rådgiver af ledere og bestyrelser om især klimaomstilling.  Han har flere publikationer og artikler om klima og bæredygtighed bag sig og har skrevet bogen Klimaklar Virksomhed, en ledelsesbog der gennemgår og guider gennem alle de politiske, strategiske og praktiske overvejelser i forbindelse med en klimaomstilling af virksomheder. Derudover har han arbejdet som forskningschef i den grønne tænketank Sustainia.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere