16.04.2008  |  Strategi & ledelse

Klimaforandringer kræver handling

En undersøgelse, som Berlingske Nyhedsmagasin har fået foretaget, viser at danske erhvervsledere føler sig dårligt klædt på til at skubbe virksomheden i retning af mere bæredygtig drift og ledelse.

Erhvervslederne har svært ved at gennemskue, hvad de skal gøre for at leve op til de udfordringer, som klimaforandringerne tager med sig.
Copenhagen Climate Counsil er et initiativ, der hjælper virksomhederne til at handle. Initiativet har bl.a. til formål at udvikle en ny forretningsmodel, der er skræddersyet til at tilgodese miljøet, skriver business.dk. Verdens største producent af computerchips, Intel, er et af de udenlandske medlemmer af netværket. For seks år siden valgte Intel at gå den grønne vej, hvilket krævede en fundamental ændring af driften. Det er nu begyndt at vise sig som en økonomisk fordel for virksomheden.

Mere fra Julia

Julia Gornitzka

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere